Canal Motorboats

Boot huren Amsterdam

Boot huren en de prachtige grachten van Amsterdam ontdekken

Amsterdam wordt ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd en laat zich dan ook het best bewonderen vanaf het water. Bij Canal Motorboats kunt u eenvoudig een boot huren en zelf de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken.

Over de boot

In onze ruime aluminium boot (5.50 m lang en 1.80 m breed) passen maximaal 7 personen. De boten hebben een 1500 W electro-buitenboordmotor met 4 accu’s, zodat u er gegarandeerd de hele dag probleemloos op uit kunt trekken. Dankzij de ingebouwde luchtkasten blijven onze huurbootjes altijd drijven, zelfs als ze vollopen met water. Onze boten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk.

Er is GEEN vaarbewijs nodig om ons bootje te huren, de boten zijn gemakkelijk te besturen en ideaal voor de Amsterdamse grachten. U krijgt natuurlijk uitgebreide instructies over de boot mee en wij bespreken graag mogelijke vaarroutes met u. U krijgt van ons ook een waterbestendige plattegrond. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een gratis zwemvest. Heeft u onderweg problemen, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn snel ter plekke om u te helpen.

Prijzen boot huren Amsterdam

  • het 1e uur is € 50,-
  • het 2e uur is € 40,-
  • het 3e uur is € 30,-
  • het 4e uur is € 20,-

Voor ieder volgend uur betaalt u € 20,-. Meer informatie over de prijzen vind u hier.

Reserveringen voor grote groepen

Bij Canal Motorboats Amsterdam kunt u voor grotere groepen tot 70 man een boot huren via reserveringen. Wilt u voor meer dan 70 man een boot huren in Amsterdam, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen. Wij nemen dan graag de mogelijkheden met u door.
Reservering plaatsen doet u hier.

Klantervaringen

Vele mensen gingen u voor en hebben zich tot ons gewend om Amsterdam vanuit een bootje te bewonderen. Bent u benieuwd naar andermans bevindingen? U kunt hier lezen hoe anderen het huren van een boot tijdens een dagje Amsterdam hebben ervaren.