Canal Motorboats

Disclaimer

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Canal Motorboats Amsterdam is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto’s die verstrekt worden via deze website op enigerlei wijze te reproduceren of te vermenigvuldigen.

Canal Motorboats Amsterdam besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van het op haar website gepubliceerde. Desondanks kan het voorkomen dat zich kleine onvolkomenheden 
voordoen. Aan de inhoud van het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend. Canal Motorboats Amsterdam is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

De links op deze website, welke naar websites van derde partijen leiden, staan niet onder controle van Canal Motorboats Amsterdam. Zij is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door Canal Motorboats Amsterdam gezien als een service en niet als een vereiste.