Canal Motorboats

Over ons

Bootje huren bij Canal Motorboats Amsterdam: alles op een rijtje

Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam met Canal Motorboats, een van de oudste familiebedrijven waar u een bootje kunt huren. Onze verhuurlocatie bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station. Vanaf daar is het slechts een paar minuten varen naar de prachtige grachtengordel. Een bootje huren en met familie en vrienden de gracht op is een ervaring die u niet snel zal vergeten.

Onze rederij op Zandhoek 15A

Het soort bootje dat u kunt huren om zelf Amsterdam te ontdekken

Onze elektrische boten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk. Zo kunt u middenin de stad genieten van de stilte en rust op het water en beleeft u een heerlijk dagje uit. Een vaarbewijs is niet nodig om een bootje te huren, de boten zijn gemakkelijk te besturen en ideaal voor de Amsterdamse grachten. U krijgt natuurlijk uitgebreide instructies over de boot mee en wij bespreken graag mogelijke vaarroutes met u. U krijgt van ons ook een waterbestendige plattegrond mee. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een gratis zwemvest. Heeft u onderweg toch een probleem, dan kunt u ons altijd bellen. Wij zijn snel ter plekke om u te helpen.

Met hoeveel mensen kunt u een bootje huren om Amsterdam te ontdekken?

In onze ruime aluminium boten (5.50 m lang en 1.80 m breed) passen maximaal 7 personen. U kunt uiteraard meerdere bootjes tegelijk huren en met een grotere groep gezamenlijk Amsterdam ontdekken. De boten hebben een 1500 W electro-buitenboordmotor met 4 accu’s, zodat u er gegarandeerd de hele dag probleemloos op uit kunt trekken. En dankzij de ingebouwde luchtkasten blijven onze huurbootjes altijd drijven, zelfs als ze vollopen met water.

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor een mogelijke vaarroute? Neemt u dan eens een kijkje bij Route. Bent u overtuigd en wilt u direct een bootje huren om Amsterdam vanaf het water te ontdekken? Een reservering plaatsen doet u hier.