Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
  • Laagste prijs
  • Zelf varen zonder vaarbewijs
  • Kies uit 2 boten
  • Amsterdam Centrum

1. Hotel de Goudfazant

Een bijzondere en altijd drukbezochte plek in een oude fabriek aan het IJ in Noord. Het is een leuke plek voor een gezellig avondje met vrienden, collega’s of familie. Perfect om te combineren met een dagje varen. Dit vinden echter wel meer mensen, dus vergeet vooral niet vooraf te reserveren!

Aambeeldstraat 10, Amsterdam | Hotel de Goudfazant

2. Bakkerswinkel Westergas

Dit restaurant ligt op het terrein van de Westergasfabriek. Dit terrein is bekend om de vele creatieve bedrijven die daar gevestigd zijn. In de zomer is het terras van de Bakkerswinkel echter ook een heerlijke plek voor een lekker broodje of een uitgebreide high tea.

Regulateurshuis 1, Polonceaukade 1, Amsterdam | Bakkerswinkel Westergas

3. Brouwerij ‘t IJ

Altijd gezellig en druk. En uiteraard een uitgebreide selectie aan frisse en ambachtelijke biertjes uit eigen brouwerij. Neem meteen ook even een kijkje bij de Gooyer: de grootste houten windmolen van Amsterdam die pal naast het terras ligt. Bespreek vooraf wel wie de Bob is!

Funenkade 7, Amsterdam | Brouwerij ‘t IJ

4. Het Amstel Hotel

Een nachtje in dit prachtige hotel een tikje boven budget? Geen probleem, het hotel heeft ook meerdere comfortabele terrassen waar je van de middag tot laat in de avond kunt ontspannen. Daarnaast kun je, door de terrasverwarming, hier zelfs in de koelere seizoenen goed terecht.

Professor Tulpplein 1, Amsterdam | Amstel Hotel

5. Waterkant

Onverwacht tropische sferen in Amsterdam Centrum. En dan ook nog eens een smaakvolle Surinaamse keuken! Dit is een kleurrijke plek met een goede sfeer waar je een heerlijk avondje kunt doorbrengen. Een erg leuke plek om aan te meren met je boot!

Marnixstraat 246, Amsterdam | Waterkant

Meer hotspots in Amsterdam

Bovenstaande is natuurlijk maar een kort overzicht van de vele terrassen aan het water in Amsterdam. Laat het ons daarom vooral weten wat jouw favoriete hotspots zijn!

Wil jij genieten op de grachten en langs een leuk terrasje varen? Huur een boot in Amsterdam op onze website en geniet van je dagje in de hoofdstad. Wil je liever niet aanmeren aan een terras maar wat lekkers meenemen voor tijdens het varen? Bekijk dan onze smakelijke tips voor tijdens het varen in Amsterdam.

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Je mag zelf varen
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Laagste tarieven
Kies je eigen boot
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Locatie Canal Motorboats

Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden


Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00