Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Midden in het centrum

Grachten varen Amsterdam bij Canal Motorboats

Naast dat Canal Motorboats al meer dan 26 jaar ervaring heeft in het verhuren van boten, zijn er nog heel veel andere voordelen als je met ons gaat grachten varen in Amsterdam.

 • Grachten varen Amsterdam
 • Zelf op de grachten varen, geen vaarbewijs nodig
 • Kies uit 2 verschillende boten
 • Goedkoop grachten varen in Amsterdam
 • Je krijgt een privé boot mee voor jou en jouw gezelschap
 • Gratis zwemvesten voor kinderen beschikbaar
 • Incl. comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart
 • Wij bieden leuke uitjes aan tijdens het grachten varen
 • Speciale wensen? Wij regelen het!

Grachten varen Amsterdam centrum

Wij hebben een unieke bootverhuur locatie, namelijk in het centrum van Amsterdam bij het Westerdok. Je vaart bij ons direct de mooiste grachten van Amsterdam op, zoals de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met het ov, auto, tram, fiets of zelfs lopend vanaf Amsterdam Centraal. Kom langs of reserveer online een bootje en geniet van een spetterende dag op het water. Gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Voordelige uurtarieven

Canal Motorboats heeft één van de voordeligste Amsterdam grachten vaart tarieven. Je hoeft bij ons niet voor een heel dagdeel te betalen, maar jij kiest zelf hoelang jij wilt varen. Je betaalt een voordelig starttarief en hierna volgt een laag uurtarief. Zo kun jij zelf bepalen hoe lang jij wilt varen. Beide boten hebben ook een andere indeling en prijs. Zo betaal jij nooit teveel en kun jij zelf kiezen welke boot wilt en hoelang je in Amsterdam grachten varen gaat. Bekijk onze tarieven.

Zelf varen op de Amsterdamse grachten

Je mag bij Canal Motorboats zelf grachten varen in Amsterdam zonder vaarbewijs! Je krijgt een eigen privé boot mee waar je met jouw gezelschap een geweldige dag op het water gaat beleven. Geen zorgen, het is niet moeilijk om te varen op de grachten in Amsterdam. Wij leggen voor vertrek alles uit. Je kunt wel alvast de vaarregels van de Amsterdamse grachten doornemen. Zo weet je zeker dat je als een echte kapitein de grachten op vaart.

Kies uit 2 boten

Wij hebben 2 boten waar je mee kunt varen op de Amsterdamse grachten. Je kunt kiezen uit de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een andere indeling, prijs en manier van sturen.

Groene boot

De groene boot is een elektrische boot met buitenboordmotor. Je kunt met de boot zelf op de Amsterdamse grachten varen door middel van een helmstok. De boot beschikt over 4 bankjes achter elkaar waar in totaal 7 personen op passen. Je kunt van maandag tot en met vrijdag met de groene boot grachten varen in Amsterdam voor minstens 1 uur of langer. Op zaterdag en zondag geldt een minimale vaarduur van 2 uur.

Blauwe boot

De blauwe boot is een iets ruimere boot waar in totaal 8 personen op passen. Je kunt de boot zelf besturen door middel van een stuurwiel. Bij de blauwe boot zijn er bankjes aan de zijkanten van de boot in plaats van achter elkaar zoals bij de groene boot. Je kunt met de blauwe boot op de Amsterdamse grachten varen voor minstens 2 uur of langer.

Uitjes tijdens het grachten varen

Heb je speciale verzoeken? Wil je bijvoorbeeld iemand verrassen met een lekkere fles champagne of wil je een leuke speurtocht doen? Wij helpen hier graag aan mee! Je kunt ook plastic vissen tijdens het grachten varen. Je krijgt dan alle instrumenten mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen. Zet dit in de opmerkingen bij het reserveren van een boot of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat krijg ik mee tijdens het grachten varen?

Wij zorgen voor comfortabele kussens, dekens en een handige vaarkaart van de grachten van Amsterdam. Je kunt bij ons ook gratis zwemvesten voor kinderen onder de 12 jaar meekrijgen.

Wat moet ik meenemen?

Wil je op de grachten in Amsterdam varen? Vergeet dan niet om een aantal dingen mee te nemen. Je mag bijvoorbeeld je eigen drinken en eten mee tijdens het grachten varen Amsterdam. Vergeet ook geen zonnebrand mocht de zon schijnen of juist een extra vest voor als het wat frisser is.

Neem in ieder geval het volgende mee:

 • Een geldig ID
 • 150 euro borg contant of creditcard. De borg wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen
Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Privé boot huren in Amsterdam
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Goedkope bootverhuur Amsterdam
Kies uit 2 boten
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam locatie

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

De leukste vaarroutes

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Goedkoop een boot huren in Amsterdam doe je bij Canal Motorboats

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00