Canal Motorboats

Routebeschrijving

Lopend vanaf Centraal Station Amsterdam
Snelle route: neem de achteruitgang aan het IJ en sla linksaf langs het IJ en loop in westelijke richting. Na ca. 600 meter rechts de brug over en de weg langs het IJ blijven volgen. Na einde van de gebouwen linksaf (Bokkinghangen). Na 60 meter rechtdoor lopen en over de brug vind je Canal Motorboats links aan het water.

Toeristische route: neem de voorzijde van het Centraal Station en loop schuin rechts naar het Singel. Rechts de 1e zijstraat, de Haarlemmerstraat in. Meteen na de brug (Korte Prinsengracht) rechtsaf onder het viaduct door tot aan het water/Westerdok. Links zit Squash City. Zover mogelijk langs het water blijven lopen en dan na ca. 80 meter linksaf (van het water af). Bij de Grote Bickerstraat in dezelfde richting (rechtsaf) lopen. Na een kronkel in de weg de brug over en aan het eind (Zandhoek) weer een brug over. Rechts aan het water zit Canal Motorboats.

Per auto: A10 West, afslag S102 richting Centrum
Binnen de bebouwde kom rechtdoor Spaarndammerdijk op rijden, langs BP tankstation aan linkerkant. Volgende verkeerslicht links aanhouden, daarna bij 2e verkeerslicht rechtsaf (Barendszplein) en gelijk weer links (Bokkinghangen). Na 60 meter over de brug zit Canal Motorboats links aan het water.

Openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Amsterdam: buslijn 48 richting Sloterdijk, halte Barendszplein uitstappen. Oversteken naar het Barendszplein en na de gebouwen linksaf (Bokkinghangen). Na 60 meter rechtdoor lopen over de brug vind je Canal Motorboats links aan het water.

Vanuit Centrum: tramlijn 3 richting Zoutkeetsgracht. Bij eindhalte brug oversteken en gracht uitlopen. Aan het eind de brug over en links aan het water zit Canal Motorboats.