Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
  • Laagste prijs
  • Zelf varen zonder vaarbewijs
  • Kies uit 2 boten
  • Midden in het centrum

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Nee, dat is niet nodig.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Het is ook voor grotere groepen mogelijk om een boot te huren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij hebben 2 verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze tarieven.

Je mag tot een week van te voren kosteloos annuleren. Je krijgt dan het volledige bedrag terug. Indien je een week tot 48 uur van te voren annuleert, krijg je de helft van het bedrag terug. Let op: is je reservering binnen 48 uur? Dan is het niet meer mogelijk om te annuleren en ben je het volledige bedrag verschuldigd. Binnen 48 uur annuleren wegens regen of slecht weer is niet mogelijk! De reservering kan alleen binnen 48 uur geannuleerd worden als er door het KNMI code geel wordt afgegeven in Amsterdam, als er in Amsterdam een windkracht van 5 of hoger is of als wij de reservering zelf annuleren omdat het niet veilig is om te varen

Is je reservering over 7 dagen of later? Dan mag je de reservering kosteloos annuleren. Je kunt dan zelf een nieuwe datum reserveren en je krijgt het volledige bedrag terug. Indien je een week tot 48 uur van te voren annuleert, krijg je de helft van het verschuldigde bedrag terug. Is je reservering binnen 48 uur? Dan is het helaas niet meer mogelijk om de datum te verplaatsen of te annuleren, ook niet als het regent of als het slecht weer is. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd. De reservering kan alleen binnen 48 uur verplaatst of geannuleerd worden als er door het KNMI code geel wordt afgegeven in Amsterdam, als er in Amsterdam een windkracht van 5 of hoger is of als wij de reservering zelf annuleren omdat het niet veilig is om te varen

Je kunt bij ons al een boot huren voor 1 uur of langer. De groene boten zijn van maandag tot en met vrijdag te huur voor minimaal 1 uur, op zaterdag en zondag is dit minimaal 2 uur. De blauwe boten kunnen iedere dag voor minstens 2 uur of langer gehuurd worden.

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Bekijk de routebeschrijving.

Jij bepaalt de vaarroute. Jij bent de kapitein en bepaalt zelf de route die je vaart door de grachten van Amsterdam. We kunnen je natuurlijk ook helpen om een mooie vaarroute te maken.

Nee, je hebt geen vaarbewijs nodig om met onze boten te kunnen varen. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn. We leggen alles uit voor vertrek.

Je hebt geen ervaring nodig om de boot te besturen. Wij leggen alles uit voordat je gaat varen. Je kunt wel alvast de vaarregels doornemen om goed voorbereid te zijn. Bekijk alle vaarregels.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen.

Je kunt een boot huren van 10:00 uur tot 21:00 uur. We zijn iedere dag, het hele jaar door open.

Je kunt tijdens het varen de boot langer huren, mits het niet te druk is en er geen andere reserveringen zijn. Bel ons eerst om te vragen of dit mogelijk is.

Ja, we vragen om een borg van 150 euro. Die kun je betalen met een creditcard of contant en wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Vergeet ook niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Er zijn een aantal vaarregels waar je je aan moet houden. Denk bijvoorbeeld aan dat luide muziek niet is toegestaan en geef grotere boten altijd voorrang. Bekijk alle vaarregels.

Ja! Ieder jaar hebben we tijdens populaire evenementen, zoals Koningsdag en de Amsterdam Gay pride, weer leuke aanbiedingen. Hou hiervoor onze website in de gaten. Boek wel ruim een maand van tevoren, omdat onze boten op deze dagen altijd razendsnel volgeboekt zijn.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt plastic vissen tijdens het varen (graag in opmerkingen vermelden bij het reserveren). Wij kunnen ook een leuke speurtocht organiseren, de catering verzorgen of een ander uitje plannen. Wil je een grotere boot huren? Ook dat is mogelijk. Zelfs tot groepen van 70 man of meer. Bel ons voor meer informatie via 31 (0) 20 422 70 07 of stuur een mailtje naar info@canalmotorboats.com. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Nee, je mag geen muziek afspelen op de boot. Je kunt hiervoor een boete krijgen. Bekijk hier alle vaarregels.

Ja, je mag je eigen drinken en eten meenemen. Let op: degene die de boot bestuurt, moet nuchter blijven. Bespreek dus van te voren wie de Bob is.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Als je niet zelf de boot wilt besturen kunnen we in overleg een kapitein regelen die de boot voor jou bestuurd. Neem hiervoor van te voren contact met ons op.

Nee, je hebt een eigen risico van €150,-. Verder gaat alle schade via onze verzekering, mits het buiten jouw schuld om is.

Ja dat mag! Het is uiteraard wel je eigen verantwoordelijkheid.
Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Privé boot huren in Amsterdam
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Goedkope bootverhuur Amsterdam
Kies uit 2 boten
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam locatie

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Goedkoop een boot huren in Amsterdam doe je bij Canal Motorboats

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00

Volg ons

Contactgegevens

Canal Motorboats
Bootverhuur Amsterdam
Zandhoek 22
1013 KT Amsterdam

KVK: 33290675

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com