Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
  • Laagste prijs
  • Zelf varen zonder vaarbewijs
  • Kies uit 2 boten
  • Midden in het centrum

Ontdek Amsterdam

Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam met Canal Motorboats. Vanaf onze bootverhuur vaar je binnen enkele minuten de prachtige grachtengordel van Amsterdam op. Geniet van een heerlijke dag op het water met vrienden en familie. Een ervaring om nooit te vergeten!

Oudste bootverhuur van de stad

Canal Motorboats is de oudste bootverhuur van de stad en bestaat al sinds 1996. Onze bootverhuur ligt op een unieke plek in Amsterdam: het Westerdok. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station en trekt (mede daardoor) duizenden bezoekers per jaar. Wij zijn het hele jaar geopend. Onze ruime motorboten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk. Zo kan je middenin de stad genieten van de stilte en rust op het water. Benieuwd hoe je het beste naar ons toe kunt komen? Bekijk onze routebeschrijving.

Beste prijzen

Bootverhuur in Amsterdam is populair, waardoor de tarieven snel stijgen. Bij Canal Motorboats hebben we daarom vaste prijzen opgesteld die je zelf in de hand hebt. Je betaalt een voordelig starttarief en voor elk opvolgend uur varen betaal je een laag uurtarief. Los van de prettige prijzen, geniet je bij ons ook van een vrolijke service en merk je direct onze liefde voor het varen.

Leuke bootuitjes

Wij vinden het belangrijk dat jij, je vrienden en familie een onvergetelijke dag op het water hebben. Daarom helpen wij graag om jouw dagje uit in Amsterdam compleet te maken. Heb jij een belangrijke gelegenheid of wil je iemand verassen, dan helpen wij jou graag met het organiseren van de perfecte dag. Ons ervaren team denkt graag mee over mogelijkheden binnen- en buitenboords. Wil je bijvoorbeeld je boottocht in Amsterdam combineren met een speurtocht, plastic vissen of wil je een lekkere fles champagne aan boord? Laat het ons weten en wij zorgen dat alles klaarstaat bij aankomst. Je kunt ook ‘plastic vissen’ in de opmerkingen zetten als je hier gebruik van wilt maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Privé boot huren in Amsterdam
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Goedkope bootverhuur Amsterdam
Kies uit 2 boten
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam locatie

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Goedkoop een boot huren in Amsterdam doe je bij Canal Motorboats

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 21:00

Volg ons

Contactgegevens

Canal Motorboats
Bootverhuur Amsterdam
Zandhoek 22
1013 KT Amsterdam

KVK: 33290675

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com