Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

Ontdek Amsterdam

Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam met Canal Motorboats. Vanaf onze bootverhuur vaar je binnen enkele minuten de prachtige grachtengordel van Amsterdam op. Geniet van een heerlijke dag op het water met vrienden en familie. Een ervaring om nooit te vergeten!

Oudste bootverhuur van de stad

Canal Motorboats is de oudste bootverhuur van de stad en bestaat al sinds 1996. Onze bootverhuur ligt op een unieke plek in Amsterdam: het Westerdok. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station en trekt (mede daardoor) duizenden bezoekers per jaar. Wij zijn het hele jaar geopend. Onze ruime motorboten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk. Zo kan je middenin de stad genieten van de stilte en rust op het water. Benieuwd hoe je het beste naar ons toe kunt komen? Bekijk onze routebeschrijving.

Beste prijzen

Met een bootje varen op de grachten varen is erg populair. Hierdoor stijgen de tarieven snel. Bij Canal Motorboats hebben we daarom vaste prijzen opgesteld die je zelf in de hand hebt. Je betaalt een voordelig starttarief en voor elk opvolgend uur varen betaal je een laag uurtarief. Los van de prettige prijzen, geniet je bij ons ook van een vrolijke service en merk je direct onze liefde voor het varen. Bekijk onze tarieven.

Kies je eigen boot

Je kunt uit verschillende boten kiezen. Al onze boten zijn elektrisch en daardoor ook milieuvriendelijk. De boten van Canal Motorboats hebben plek voor maximaal 7 of 8 personen. Dit is afhankelijk van welke boot je kiest. Wil je met een grotere groep varen? Je kunt een grotere boot voor maximaal 35 personen huren. Dit is inclusief kapitein en met mogelijkheden voor catering en activiteiten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Leuke bootuitjes

Wij vinden het belangrijk dat jij, je vrienden en familie een onvergetelijke dag op het water hebben. Daarom helpen wij graag om jouw dagje uit in Amsterdam compleet te maken. Heb jij een belangrijke gelegenheid of wil je iemand verassen, dan helpen wij jou graag met het organiseren van de perfecte dag. Ons ervaren team denkt graag mee over mogelijkheden binnen- en buitenboords. Wil je bijvoorbeeld je boottocht in Amsterdam combineren met een speurtocht, plastic vissen of wil je een lekkere fles champagne aan boord? Laat het ons weten en wij zorgen dat alles klaarstaat bij aankomst. Je kunt ook ‘plastic vissen’ in de opmerkingen zetten als je hier gebruik van wilt maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bekijk onze uitjes.

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Voordelige bootverhuur
Kies uit 2 boten
Plek voor 1 tot 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Locatie Canal Motorboats

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

De leukste vaarroutes

Vaarroutes

Wij hebben alvast een aantal leuke vaarroutes door de Amsterdamse grachten voor je uitgestippeld.

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Wij zijn het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
 • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Wij hebben 2 verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze tarieven.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00