Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

Ontdek Amsterdam met Canal Motorboats

Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam met Canal Motorboats. Vanaf onze sloepverhuur in Amsterdam vaar je binnen enkele minuten de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam op. Wist je dat de grachtengordel op de Unesco Werelderfgoed-lijst staat? Dit is niet voor niets! Het is prachtig om te zien en nog mooier om te ervaren. Wij zijn dan ook van mening dat de hoofdstad het beste te bewonderen is vanaf de grachten. Reserveer een boot en geniet van een fantastische dag op de Amsterdamse grachten met vrienden en familie. Een ervaring om nooit te vergeten!

Oudste bootverhuur van de hoofdstad

Canal Motorboats is de oudste bootverhuur van de hoofdstad en bestaat al sinds 1996. Onze bootverhuur ligt op een unieke plek in Amsterdam: het Westerdok. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station en trekt (mede daardoor) duizenden bezoekers per jaar. Wij zijn het hele jaar geopend. Onze ruime motorboten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk. Zo kan je middenin een drukke stad genieten van de stilte en rust op het water. Benieuwd hoe je het beste naar ons toe kunt komen? Bekijk onze routebeschrijving.

Beste bootverhuur tarieven

Met een bootje varen door Amsterdam is erg populair. Wij begrijpen wel waarom! Hierdoor kunnen de tarieven echter erg snel stijgen. Bij Canal Motorboats hebben we daarom vaste prijzen opgesteld die je zelf in de hand hebt. Je betaalt een voordelig starttarief en voor elk opvolgend uur varen betaal je een laag uurtarief. Los van de prettige prijzen, geniet je bij ons ook van een vrolijke service en merk je direct onze liefde voor het varen. Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Kies je eigen sloep

Je kunt bij Canal Motorboats twee verschillende sloepen huren in Amsterdam. Al onze sloepen zijn elektrisch en daardoor ook milieuvriendelijk. De sloepen van Canal Motorboats hebben plek voor maximaal 7 of 8 personen. Dit is afhankelijk van welke sloep je kiest. Wil je met een grotere groep varen? Reserveer dan meerdere boten. Neem contact met ons op voor meer informatie of speciale verzoeken.

Inclusief leuke bootactiviteiten

Wij vinden het belangrijk dat jij, je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag op het water hebben. Daarom helpen wij graag om jouw dagje uit in Amsterdam compleet te maken. Heb je binnenkort een familie uitje, organiseer je een bedrijfsuitje, vriendenuitje of wil je iemand verassen?  Ons ervaren team denkt graag mee over mogelijkheden binnen- en buitenboords. Wil je bijvoorbeeld de boottocht in Amsterdam combineren met een leuke buiten activiteit in Amsterdam? Laat het ons weten en wij zorgen dat alles klaarstaat bij aankomst. Dit is geheel kosteloos wanneer je een boot bij ons huurt.

Waar kan je ons vinden?

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00 uur
Het adres van onze bootverhuur locatie in Amsterdam Centrum is Zandhoek 22, Amsterdam. Dit is op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand.
Bekijk de routebeschrijving

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Je mag zelf varen
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Laagste tarieven
Kies je eigen boot
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 21:00
 • Zondag: 10:00 - 21:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10:00 - 21:00

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00