Canal Motorboats

Nu reserveren

Ontdek Amsterdam met Canal Motorboats

Ontdek de historische binnenstad van Amsterdam met Canal Motorboats. Vanaf onze sloepverhuur in Amsterdam vaar je binnen enkele minuten de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam op. Wist je dat de grachtengordel op de Unesco Werelderfgoed-lijst staat? Dit is niet voor niets! Het is prachtig om te zien en nog mooier om te ervaren. Wij zijn dan ook van mening dat de hoofdstad het beste te bewonderen is vanaf de grachten. Reserveer een boot en geniet van een fantastische dag op de Amsterdamse grachten met vrienden en familie. Een ervaring om nooit te vergeten!

Oudste bootverhuur van de hoofdstad

Canal Motorboats is de oudste bootverhuur van de hoofdstad en bestaat al sinds 1996. Onze bootverhuur ligt op een unieke plek in Amsterdam: het Westerdok. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station en trekt (mede daardoor) duizenden bezoekers per jaar. Wij zijn het hele jaar geopend. Onze ruime motorboten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk. Zo kan je middenin een drukke stad genieten van de stilte en rust op het water. Benieuwd hoe je het beste naar ons toe kunt komen? Bekijk onze routebeschrijving.

Beste bootverhuur tarieven

Met een bootje varen door Amsterdam is erg populair. Wij begrijpen wel waarom! Hierdoor kunnen de tarieven echter erg snel stijgen. Bij Canal Motorboats hebben we daarom vaste lage prijzen opgesteld. Los van de prettige prijzen, geniet je bij ons ook van een vrolijke service en merk je direct onze liefde voor het varen. Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Kies je eigen sloep

Je kunt bij Canal Motorboats twee verschillende sloepen huren in Amsterdam. Al onze sloepen zijn elektrisch en daardoor ook milieuvriendelijk. De sloepen van Canal Motorboats hebben plek voor maximaal 8 personen. Wil je met een grotere groep varen? Reserveer dan meerdere boten. Neem contact met ons op voor meer informatie of speciale verzoeken.

Inclusief leuke bootactiviteiten

Wij vinden het belangrijk dat jij, je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag op het water hebben. Daarom helpen wij graag om jouw dagje uit in Amsterdam compleet te maken. Heb je binnenkort een familie uitje, organiseer je een bedrijfsuitje, vriendenuitje of wil je iemand verassen?  Ons ervaren team denkt graag mee over mogelijkheden binnen- en buitenboords. Wil je bijvoorbeeld de boottocht in Amsterdam combineren met een leuke buiten activiteit in Amsterdam? Laat het ons weten en wij zorgen dat alles klaarstaat bij aankomst. Dit is geheel kosteloos wanneer je een boot bij ons huurt.

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag: 10:00 - 21:00
  • Dinsdag: 10:00 - 21:00
  • Woensdag: 10:00 - 21:00
  • Donderdag: 10:00 - 21:00
  • Vrijdag: 10:00 - 21:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

  • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07