Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
  • Laagste prijs
  • Zelf varen zonder vaarbewijs
  • Kies uit 2 boten
  • Amsterdam Centrum

Huur een boot mét groepsactiviteit in Amsterdam

Wil jij over de grachten varen combineren met een leuke activiteit in Amsterdam? Goed idee! Wij bieden kosteloos buitenactiviteiten in Amsterdam aan wanneer je een boot bij ons huurt. Wil je een activiteit doen? Huur een boot in Amsterdam en zet de naam van de activiteit in de opmerkingen bij het maken van een reservering. Wij regelen de rest. We bieden de volgende groepsactiviteiten in Amsterdam aan:

  • Plastic Vissen
  • Speurtocht

Plastic vissen als activiteit boeken

Vind jij het milieu net zo belangrijk als wij en wil je de Amsterdamse grachten schoon houden? Kies dan voor deze buitenactiviteit in Amsterdam. Plastic vissen is een populaire activiteit voor jong en oud. Je krijgt schepnetten en vuilniszakken mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijdens het varen. Nog iets spannender maken? Maak er dan een competitie van. Wie kan het meeste afval uit de Amsterdamse grachten vissen tijdens het grachten varen in Amsterdam? Perfect voor een groepsactiviteit in Amsterdam dus. En zo zorgen we er samen voor dat de grachtengordel van Amsterdam op de UNESCO werelderfgoedlijst blijft staan.

Plastic vissen reserveren

Wil je graag plastic vissen tijdens jouw boottochtje door Amsterdam? Dit kost niks extra. Zet ‘plastic vissen’ in de opmerkingen als je een reservering maakt. Wij zorgen er dan voor dat al het materiaal aanwezig is.

Wat vonden anderen van plastic vissen in Amsterdam?

“Plastic vissen met Canal Motorboats was echt super. Tijdens het varen kun je echt iets betekenen voor de stad. Dat is heel fijn.” – Chantal

“Iedereen werd bloedfanatiek! Alles wat niet in de gracht hoort werd meegenomen. Echt heel leuk om met z’n allen te doen.” – Alex

“De kinderen vonden het reuze interessant. Prachtig om te zien hoe ze hun best deden en later aan hun ouders vertelden waarom het zo belangrijk is.” – Mirna

Speurtocht op de grachten als activiteit boeken

Wil je Amsterdam op een unieke manier ontdekken? Kies dan voor de bootspeurtocht. Je krijgt dan een mooie route mee die langs verschillende bekende plekken in Amsterdam gaat. Zo leer je de hoofdstad goed kennen én doe je tegelijkertijd een leuke groepsactiviteit in Amsterdam. Tip: je kan ook meerdere teams maken en er een competitie van maken. Welke team heeft de boot speurtocht als eerste compleet?

Grachten speurtocht reserveren

Wil je graag de grachten speurtocht doen tijdens het varen? Huur een sloep in Amsterdam en zet ‘speurtocht’ in de opmerkingen bij het maken van een reservering. Dit kost niks extra. Wij regelen de rest.

Wat vonden anderen van de speurtocht in Amsterdam?

“Meerdere boten gehuurd, zeer vriendelijk te woord gestaan en de boten zijn zeer comfortabel. Erg leuke speurtocht gedaan met het team en zeker voor herhaling vatbaar.” – Farred

“De speurtocht was leuk om te doen. We hebben dit tijdens een familiedag gedaan. Niet alleen de kids, maar ook de volwassenen vonden het erg leuk.” – Jesse

“Een ontzettend leuke manier om Amsterdam te leren kennen met het team. En tussendoor genoten van de prachtige grachten. ” – Myrthe

Buitenactiviteiten in Amsterdam voor groepen

Wil je een leuke buiten activiteit in Amsterdam doen met een grotere groep tijdens een vriendenuitje, familie uitje of een bedrijfsuitje bijvoorbeeld? Dat kan bij Canal Motorboats. Reserveer meerdere boten en ga erop uit met z’n allen. De activiteiten zoals plastic vissen en een speurtocht zijn kosteloos bij te boeken. Plezier gegarandeerd! Neem contact met ons op voor vragen of verzoeken.

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Je mag zelf varen
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Laagste tarieven
Kies je eigen boot
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Locatie Canal Motorboats

Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden


Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00