Canal Motorboats

Nu reserveren

Huur een boot mét groepsactiviteit in Amsterdam

Wil jij over de grachten varen combineren met een leuke activiteit in Amsterdam? Goed idee! Wij bieden kosteloos buitenactiviteiten in Amsterdam aan wanneer je een boot bij ons huurt. Wil je een activiteit doen? Huur een boot in Amsterdam en zet de naam van de activiteit in de opmerkingen bij het maken van een reservering. Wij regelen de rest. We bieden de volgende groepsactiviteiten in Amsterdam aan:

 • Plastic Vissen
 • Speurtocht

 

Plastic vissen als activiteit boeken

Vind jij het milieu net zo belangrijk als wij en wil je de Amsterdamse grachten schoon houden? Kies dan voor deze buitenactiviteit in Amsterdam. Plastic vissen is een populaire activiteit voor jong en oud. Je krijgt schepnetten en vuilniszakken mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijdens het varen. Nog iets spannender maken? Maak er dan een competitie van. Wie kan het meeste afval uit de Amsterdamse grachten vissen tijdens het grachten varen in Amsterdam? Perfect voor een groepsactiviteit in Amsterdam dus. En zo zorgen we er samen voor dat de grachtengordel van Amsterdam op de UNESCO werelderfgoedlijst blijft staan.

Plastic vissen reserveren

Wil je graag plastic vissen tijdens jouw boottochtje door Amsterdam? Dit kost niks extra. Zet ‘plastic vissen’ in de opmerkingen als je een reservering maakt. Wij zorgen er dan voor dat al het materiaal aanwezig is.

Wat vonden anderen van plastic vissen in Amsterdam?

“Plastic vissen met Canal Motorboats was echt super. Tijdens het varen kun je echt iets betekenen voor de stad. Dat is heel fijn.” – Chantal

“Iedereen werd bloedfanatiek! Alles wat niet in de gracht hoort werd meegenomen. Echt heel leuk om met z’n allen te doen.” – Alex

“De kinderen vonden het reuze interessant. Prachtig om te zien hoe ze hun best deden en later aan hun ouders vertelden waarom het zo belangrijk is.” – Mirna

 

Speurtocht op de grachten als activiteit boeken

Wil je Amsterdam op een unieke manier ontdekken? Kies dan voor de bootspeurtocht. Je krijgt dan een mooie route mee die langs verschillende bekende plekken in Amsterdam gaat. Zo leer je de hoofdstad goed kennen én doe je tegelijkertijd een leuke groepsactiviteit in Amsterdam. Tip: je kan ook meerdere teams maken en er een competitie van maken. Welke team heeft de boot speurtocht als eerste compleet?

Let op! Voor locatie Centrum kun je een route van minimaal 2 uur kiezen om de speurtocht te doen. Voor locatie Oost kun je kiezen voor een route van minimaal 3 uur.

Grachten speurtocht reserveren

Wil je graag de grachten speurtocht doen tijdens het varen? Huur een sloep in Amsterdam en zet ‘speurtocht’ in de opmerkingen bij het maken van een reservering. Dit kost niks extra. Wij regelen de rest.

Wat vonden anderen van de speurtocht in Amsterdam?

“Meerdere boten gehuurd, zeer vriendelijk te woord gestaan en de boten zijn zeer comfortabel. Erg leuke speurtocht gedaan met het team en zeker voor herhaling vatbaar.” – Farred

“De speurtocht was leuk om te doen. We hebben dit tijdens een familiedag gedaan. Niet alleen de kids, maar ook de volwassenen vonden het erg leuk.” – Jesse

“Een ontzettend leuke manier om Amsterdam te leren kennen met het team. En tussendoor genoten van de prachtige grachten. ” – Myrthe

Buitenactiviteiten in Amsterdam voor groepen

Wil je een leuke buiten activiteit in Amsterdam doen met een grotere groep tijdens een vriendenuitje, familie uitje of een bedrijfsuitje bijvoorbeeld? Dat kan bij Canal Motorboats. Reserveer meerdere boten en ga erop uit met z’n allen. De activiteiten zoals plastic vissen en een speurtocht zijn kosteloos bij te boeken. Plezier gegarandeerd! Neem contact met ons op voor vragen of verzoeken.

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

 • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
 • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07