Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Midden in het centrum

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR ELEKTRISCHE MOTORBOTEN

Rechten en verplichtingen verhuurder

 1. De verhuurder draagt er zorg voordat het vaartuig compleet met de in de vereenkomst genoemde extra’s in goede staat verkeert en dat het kan dienen voor het gebruik waarvoor het bestemd is (minimaal aanwezig een peddel). De verhuurder draagt tevens zorg voor een adequate WA en Cascoverzekering van het vaartuig (max. € 150,– eigen risico).
 2. De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan zaken of voor enig lichamelijk letsel/ongeval tenzij die schade en/of dat letsel/ongeval het directe gevolg is van een gebrek aan het de door de verhuurder beschikbaar gestelde vaartuig.
 3. De verhuurder kan de huurder vanwege slechte weersomstandigheden (windkracht 5 of meer) en/of overmatig gebruik van alcohol en/of andere verdovende middelen het afvaren niet toestaan dan wel gebieden om terug te keren naar de jachthaven of onverwijld naar een door hem aangewezen afmeerplaats te varen.

Rechten en verplichtingen huurder

 1. De huurder heeft het gebruiksrecht van het door hem gehuurde vaartuig en neemt het daartoe op het afgesproken tijdstip in ontvangst. Voor afvaart controleert de huurder het vaartuig op schade en aanwezige inventaris en meldt gebreken onverwijld aan de verhuurder. De huurder dient het vaartuig als goed huisvader en goed schipper en overeenkomstig de bestemming en vaarregels (ook qua aantal opvarenden) te gebruiken. De huurder wordt geacht over voldoende vaardigheid te beschikken. De huurder dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.
 2. De huurder moet minimaal 18 jaar zijn.
 3. Aan het einde van de huurperiode dient de huurder het vaartuig, in dezelfde staat als waarin hij het ontvangen heeft, op de overeengekomen tijd en plaats aan de verhuurder over te dragen ongeacht de weersomstandigheden tenzij artikel 3 zich voordoet. Als de huurder in geval van nood het vaartuig verlaat, dient hij de verhuurder hiervan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen.
 4. De huurder is aansprakelijk voor de (gevolg)schade en/of verlies van het vaartuig, voor zover niet gedekt door de verzekering, ontstaan gedurende de tijd dat hij het vaartuig onder zich heeft. De huurder is niet aansprakelijk indien hij kan aantonen dat de schade en/of verlies niet aan hem of een van zijn mede-opvarenden is toe te rekenen.
 5. De huurder mag aan boord geen levende muziek of d.m.v. versterkers mechanische muziek laten horen.

Reservering, betaling, annulering

 1. In geval van reservering mag de verhuurder een vooruitbetaling vragen. In geval de huurder de vooruitbetaling niet tijdig voldoet dan wel het gehuurde niet tijdig in ontvangst neemt, kan hij aan zijn reservering geen rechten ontlenen.
 2. Uiterlijk op de aanvangsdatum van de huurperiode en voor afvaart dient de waarborgsom en de volledige huursom voldaan te zijn. De waarborgsom wordt na afloop van de huurperiode onder aftrek van hetgeen de huurder nog aan de verhuurder verschuldigd is, aan de eerstgenoemde gerestitueerd.
 3. Annulering door de huurder langer dan een week voor aanvang van de overeengekomen huurperiode kan kosteloos, een week tot twee dagen voor aanvang van de huurperiode is de huurder 50% van de huursom verschuldigd en vanaf twee dagen voor aanvang is 100% van de huursom verschuldigd. De verhuurder is 25% van de huursom verschuldigd indien het vaartuig zonder voorafgaand schriftelijk bericht niet beschikbaar is.

Canal Motorboats B.V.
Zandhoek 22
1013 KT Amsterdam

Telefoonnummer: + 31 (0) 20 422 70 07
E-mail: info@canalmotorboats.com

KVK: 33290675
BTW nr: NL805666230B01

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Privé boot huren in Amsterdam
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Goedkope bootverhuur Amsterdam
Kies uit 2 boten
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam locatie

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

De leukste vaarroutes

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Goedkoop een boot huren in Amsterdam doe je bij Canal Motorboats

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00