Canal Motorboats

Sloepverhuur Amsterdam korting

We hebben nu tijdelijk een Super Deal! Je krijgt €20 korting als je doordeweeks 2 uur gaat varen. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Grijp nu snel je kans en reserveer een boot bij onze sloepverhuur Amsterdam!

Let op: De korting is alleen geldig van maandag tot en met vrijdag voor maximaal 2 uur varen

Voordelen van sloepverhuur Canal Motorboats

Canal Motorboats bestaat al sinds 1996 en is hiermee de oudste sloepverhuur in Amsterdam met de meeste ervaring. Een sloep huren doe je het beste bij Canal Motorboats. Bekijk al onze voordelen.

 • Sloepverhuur Amsterdam Centrum
 • Ruimte voor 8 personen op de sloepen
 • Goedkope sloepverhuur Amsterdam
 • Bepaal zelf hoe lang je wilt varen
 • Je mag zelf varen
 • Geen vaarbewijs nodig
 • Inclusief comfortabele kussens, dekens en een kaart met routes 
 • Leuke activiteiten bij te boeken
 • Bedrijfsuitjes mogelijk
 • Heb je speciale wensen? We regelen het graag

Sloepverhuur Amsterdam Centrum

Onze sloepverhuur Amsterdam zit midden in het centrum bij het Westerdok. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, ov, fiets of zelfs lopend vanaf Station Amsterdam Centraal. Door onze toplocatie kan je direct op de bekendste grachten varen zoals de Herengracht, Prinsengracht en de Keizersgracht. Waar wacht je nog op? Kom langs of reserveer een sloep online.

Goedkope sloepverhuur Amsterdam

Onze sloepverhuur Amsterdam tarieven zijn zeer voordelig. Wij zijn één van de goedkoopste sloepverhuurders in Amsterdam. Dit komt doordat wij het belangrijk vinden dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een dagje varen in Amsterdam. We willen onze passie voor varen delen en vinden het belangrijk om jou een mooie belevenis te geven. Bij ons betaal je een voordelig starttarief voor 2 uur varen. Voor elk uur langer varen betaal je een laag uurtarief. Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Blauwe sloep

 • Eerste 2 uur: €100 
 • Elk opvolgend uur: €50 per uur

Super Deal: Tijdelijk €80 ipv €100 voor 2 uur varen van maandag tot en met vrijdag.

Sloepverhuur Amsterdam zelf varen

Je mag bij onze sloepverhuur in Amsterdam zelf varen zonder vaarbewijs. Wij leggen voor vertrek alle regels uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je nooit eerder zelf hebt gevaren. Iedereen kan een kapitein zijn bij ons. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de sloep te besturen. Wil je goed voorbereid zijn? Lees dan alvast de vaarregels die in Amsterdam gelden goed door!

Privé sloepverhuur Amsterdam

Je krijgt bij onze sloepverhuur in Amsterdam een privé sloep mee, waar in totaal 8 personen op passen. Je bepaalt zelf je eigen route en tempo. Je kunt zo in alle rust genieten van de prachtige Amsterdamse grachten met familie, vrienden of collega’s. Je krijgt ook een handige routekaart mee aan boord. Zo weet je zeker dat je de juiste kant op vaart. Heb je hulp nodig bij het bepalen van een vaarroute? Wij helpen je graag! Bekijk bijvoorbeeld 5 historische plekken in Amsterdam waar je langs kunt varen. Tussendoor aanmeren aan een terras? Ook dat kan, zolang je maar zicht hebt op de boot.

Sloepverhuur in Amsterdam met leuke activiteiten

Wij bieden de leukste activiteiten aan voor tijdens het varen. Wil jij een leuke bootspeurtocht doen of plastic vissen uit de grachten? Dat kan! Dit is geheel kosteloos. Wij zorgen ervoor dat alle instrumenten aanwezig zijn aan boord. Zet het in de opmerkingen bij het plaatsen van een reservering als je hier gebruik van wilt maken. Heb je andere speciale wensen zoals een bedrijfsuitje? Dat is mogelijk bij ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of reserveer meerdere sloepen als je met een grotere groep bent.

Wat krijg je mee aan boord?

Als je een sloep huurt bij onze sloepverhuur in Amsterdam krijg je standaard een aantal dingen mee aan boord. Wij zorgen ervoor dat er in ieder geval comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart van de grachten aanwezig is. Het is ook mogelijk om zwemvesten voor kinderen mee te krijgen. Heb je een activiteit aangevraagd? Dan zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor vertrek.

Wat moet je zelf meenemen?

Wij vragen jou om in ieder geval een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en €250 borg. Je kunt de borg contant of met creditcard betalen. Dit wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Daarnaast mag je natuurlijk ook je eigen hapjes en drinken voor tijdens het varen meenemen. Let wel op dat de bestuurder nuchter moet blijven. Vergeet ook niet om zonnebrand mee te nemen als de zon schijnt of juist een extra vest als het wat frisser is!

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Wij bieden 3 opties aan:
 • Huur een boot en vaar zelf in een elektrische boot, geen vaarbewijs nodig
 • Huur een privé rondvaart boot (De IJdok) met kapitein en plek voor 30 personen, inclusief extra arrangementen zoals catering en activiteiten
 • Koop een kaartje voor een rondvaartboot dat vanaf Amsterdam Centraal start en in 1 uur door Amsterdam Centrum vaart

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 21:00
 • Zondag: 10:00 - 21:00

Naast de reguliere prijs voor de boot zijn wij verplicht toeristenbelasting in rekening te brengen à €2,50 per persoon. Dit geldt voor alle bootverhuurders in Amsterdam.

Ja, wij bieden leuke bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, teamuitjes en familie uitjes aan. We kunnen een leuke speurtocht organiseren,  de catering verzorgen of ga bijvoorbeeld plastic vissen tijdens het varen. Huur meerdere kleine boten om zelf te varen of kies voor een privé rondvaartboot met kapitein en plek voor 30 personen.

Ja! Ieder jaar verhuren we tijdens populaire evenementen in Amsterdam, zoals Koningsdag, Amsterdam Gay pride en Amsterdam Light Festival, onze boten. De verhuur start meestal al 4 tot 6 maanden van te voren. Reserveer dus op tijd om zeker te zijn van een boot.

Beschikbare boten

 • Kleine boten waar je zelf mee mag varen
 • Privé rondvaartboten met kapitein en plek voor 30 personen (De IJdok)
 • Tickets voor de grote rondvaartboten

Zelf varen of met kapitein?

Let op: op Koningsdag huur je altijd een boot mét kapitein. Je kunt zowel de kleine boten als de grote rondvaartboot met plek voor 30 personen huren. Op de andere feestdagen/evenementen mag je wel zelf varen.

Eten en drinken

Wat eten en drinken betreft op Koningsdag en Gay Pride: Op de kleine zelf te varen boten mag je jouw eigen eten en drinken meenemen. Op de grote IJdok boten (30 persoons-sloepen), is het alleen toegestaan om zelf eten mee te nemen. Wij regelen het drinken voor jullie.

Je kunt bij ons gratis plastic vissen wanneer je een boot huurt. Je krijgt dan alle benodigdheden mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijden je boottocht. Denk aan schepnetten en vuilniszakken. Niet alleen erg leuk om te doen, maar ook goed voor het milieu! Dit kan bij zowel de zelf te varen boten als de privé rondvaart kosteloos geboekt worden. Belangrijk is wel dat je het van te voren bij ons aangeeft. Dit kan door bij het maken van een reservering in de opmerkingen 'plastic vissen' te zetten.

Je kan uit verschillende locaties in Amsterdam kiezen. Let op: waar je de boot ophaalt, moet je de boot ook weer terugbrengen.

Canal Motorboats is één van de voordeligste bootverhuurders in de hoofdstad. Je huurt al een boot waar je zelf mee mag varen vanaf €100 voor 2 uur. Elk opvolgend uur betaal je €50 per uur. Zo kan je zelf beslissen hoelang je wilt varen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

De boten waar je zelf mee mag varen zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Minder mag dus ook.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m zo: 10:00 – 21:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Optie 1: Zelf varen zonder vaarbewijs
Optie 2: Rondvaart ticket kopen
Optie 3: Privé rondvaart met kapitein
Laagste tarieven
Meerdere opstaplocaties
Omgeving Amsterdam Centrum
Gegarandeerd een leuke dag
Perfect voor groepsuitjes
Alle boten zijn elektrisch
+ 31 (0) 20 422 70 07