Canal Motorboats

Nu reserveren

Sloepverhuur Amsterdam korting

We hebben nu tijdelijk een Super Deal! Je krijgt €20 korting als je doordeweeks 2 uur gaat varen. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Grijp nu snel je kans en reserveer een boot bij onze sloepverhuur Amsterdam!

Let op: De korting is alleen geldig van maandag tot en met vrijdag voor maximaal 2 uur varen

Voordelen van sloepverhuur Canal Motorboats

Canal Motorboats bestaat al sinds 1996 en is hiermee de oudste sloepverhuur in Amsterdam met de meeste ervaring. Een sloep huren doe je het beste bij Canal Motorboats. Bekijk al onze voordelen.

 • Sloepverhuur Amsterdam Centrum
 • Ruimte voor 8 personen op de sloepen
 • Goedkope sloepverhuur Amsterdam
 • Bepaal zelf hoe lang je wilt varen
 • Je mag zelf varen
 • Geen vaarbewijs nodig
 • Inclusief comfortabele kussens, dekens en een kaart met routes 
 • Leuke activiteiten bij te boeken
 • Bedrijfsuitjes mogelijk
 • Heb je speciale wensen? We regelen het graag

Sloepverhuur Amsterdam Centrum

Onze sloepverhuur Amsterdam zit midden in het centrum bij het Westerdok. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, ov, fiets of zelfs lopend vanaf Station Amsterdam Centraal. Door onze toplocatie kan je direct op de bekendste grachten varen zoals de Herengracht, Prinsengracht en de Keizersgracht. Waar wacht je nog op? Kom langs of reserveer een sloep online.

Goedkope sloepverhuur Amsterdam

Onze sloepverhuur Amsterdam tarieven zijn zeer voordelig. Wij zijn één van de goedkoopste sloepverhuurders in Amsterdam. Dit komt doordat wij het belangrijk vinden dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een dagje varen in Amsterdam. We willen onze passie voor varen delen en vinden het belangrijk om jou een mooie belevenis te geven. Bij ons betaal je een voordelig starttarief voor 2 uur varen. Voor elk uur langer varen betaal je een laag uurtarief. Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Blauwe sloep

 • Eerste 2 uur: €100 
 • Elk opvolgend uur: €50 per uur

Super Deal: Tijdelijk €80 ipv €100 voor 2 uur varen van maandag tot en met vrijdag.

Sloepverhuur Amsterdam zelf varen

Je mag bij onze sloepverhuur in Amsterdam zelf varen zonder vaarbewijs. Wij leggen voor vertrek alle regels uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je nooit eerder zelf hebt gevaren. Iedereen kan een kapitein zijn bij ons. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de sloep te besturen. Wil je goed voorbereid zijn? Lees dan alvast de vaarregels die in Amsterdam gelden goed door!

Privé sloepverhuur Amsterdam

Je krijgt bij onze sloepverhuur in Amsterdam een privé sloep mee, waar in totaal 8 personen op passen. Je bepaalt zelf je eigen route en tempo. Je kunt zo in alle rust genieten van de prachtige Amsterdamse grachten met familie, vrienden of collega’s. Je krijgt ook een handige routekaart mee aan boord. Zo weet je zeker dat je de juiste kant op vaart. Heb je hulp nodig bij het bepalen van een vaarroute? Wij helpen je graag! Bekijk bijvoorbeeld 5 historische plekken in Amsterdam waar je langs kunt varen. Tussendoor aanmeren aan een terras? Ook dat kan, zolang je maar zicht hebt op de boot.

Sloepverhuur in Amsterdam met leuke activiteiten

Wij bieden de leukste activiteiten aan voor tijdens het varen. Wil jij een leuke bootspeurtocht doen of plastic vissen uit de grachten? Dat kan! Dit is geheel kosteloos. Wij zorgen ervoor dat alle instrumenten aanwezig zijn aan boord. Zet het in de opmerkingen bij het plaatsen van een reservering als je hier gebruik van wilt maken. Heb je andere speciale wensen zoals een bedrijfsuitje? Dat is mogelijk bij ons! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of reserveer meerdere sloepen als je met een grotere groep bent.

Wat krijg je mee aan boord?

Als je een sloep huurt bij onze sloepverhuur in Amsterdam krijg je standaard een aantal dingen mee aan boord. Wij zorgen ervoor dat er in ieder geval comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart van de grachten aanwezig is. Het is ook mogelijk om zwemvesten voor kinderen mee te krijgen. Heb je een activiteit aangevraagd? Dan zorgen we ervoor dat alles klaar staat voor vertrek.

Wat moet je zelf meenemen?

Wij vragen jou om in ieder geval een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en €250 borg. Je kunt de borg contant of met creditcard betalen. Dit wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Daarnaast mag je natuurlijk ook je eigen hapjes en drinken voor tijdens het varen meenemen. Let wel op dat de bestuurder nuchter moet blijven. Vergeet ook niet om zonnebrand mee te nemen als de zon schijnt of juist een extra vest als het wat frisser is!

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

 • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
 • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07