Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Midden in het centrum

Sloepverhuur Amsterdam Canal Motorboats

Canal Motorboats bestaat al meer dan 26 jaar en is hiermee één van de oudste in de stad. Maar wij hebben nog veel meer redenen waarom wij één van de beste sloepverhuurders zijn:

 • Sloep verhuur Amsterdam centrum
 • Kies uit 2 verschillende sloepen
 • Goedkope sloepverhuur Amsterdam
 • Bepaal zelf hoe lang je wilt varen
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Ruimte voor 7 of 8 personen op de sloep
 • Inclusief comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart 
 • Wij bieden leuke uitjes aan zoals een speurtocht of plastic vissen
 • Heb je speciale wensen? We regelen het graag

Sloepverhuur Amsterdam centrum

Onze sloepverhuur zit midden in het centrum van Amsterdam bij het Westerdok. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, ov, fiets of zelfs lopend vanaf Station Amsterdam Centraal. Door onze toplocatie vaar je direct de mooiste grachten van Amsterdam op. Waar wacht je nog op? Kom langs of reserveer online een sloep!

Goedkope sloepverhuur Amsterdam

Onze sloepverhuur Amsterdam tarieven zijn zeer voordelig. Wij zijn één van de goedkoopste sloep verhuurders van Amsterdam. Dit komt doordat wij het belangrijk vinden dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een dagje varen in Amsterdam. We willen onze passie voor varen delen en vinden het belangrijk om jou een mooie belevenis te geven.  Bij de meeste sloepverhuren in Amsterdam betaal je voor een compleet dagdeel. Bij ons betaal je een voordelig starttarief. Voor elk uur langer varen betaal je een laag uurtarief. Zo kun jij zelf bepalen hoelang jij een sloep wilt huren. Bekijk onze tarieven.

Kies uit 2 verschillende sloepen

Je kunt bij onze sloepverhuur in Amsterdam kiezen uit 2 verschillende sloepen. Wij hebben een groene sloep en een blauwe sloep. Er zitten een aantal verschillen tussen beide sloepen.

Groene sloep

Onze groene sloepen hebben een elektrische buitenboordmotor. Je bestuurt de sloep door middel van een helmstok. Er passen in totaal 7 personen op de groene sloep. De sloep heeft 4 bankjes die achter elkaar staan. Je kunt de groene sloep huren voor minstens 1 uur of langer van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag geldt een minimale vaarduur van 2 uur.

Blauwe sloep

Onze blauwe sloepen zijn iets ruimer dan de groene sloepen en hebben een ingebouwde motor. Je bestuurt de sloep door middel van een stuurwiel. Er passen in totaal 8 personen op de blauwe sloep. De sloep heeft meerdere bankjes langs de zijkant van de boot. Je kunt de blauwe sloep huren voor minstens 2 uur of langer.

Sloepverhuur Amsterdam zelf varen zonder vaarbewijs

Je mag bij onze sloepverhuur in Amsterdam zelf varen zonder vaarbewijs. Wij leggen voor vertrek alle regels uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je nooit eerder zelf hebt gevaren. Iedereen kan een kapitein zijn bij ons. Wil je goed voorbereid zijn? Lees dan alvast de vaarregels van Amsterdam door!

Privé sloep verhuur Amsterdam

Je krijgt bij onze sloepverhuur Amsterdam een eigen privé sloep mee waar in totaal 7 of 8 personen op passen, afhankelijk van welke sloep jij kiest. Jullie bepalen jullie eigen route. Je kunt zo in alle rust genieten van de prachtige Amsterdamse grachten met familie, vrienden of collega’s.

Uitjes tijdens het varen

Wij bieden de leukste uitjes aan voor tijdens het varen. Wil jij een leuke bootspeurtocht doen of plastic vissen uit de grachten? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat alle instrumenten aanwezig zijn aan boord. Zet het in de opmerkingen bij het plaatsen van een reservering als je hier gebruik van wilt maken. Heb je andere speciale wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat krijg je mee aan boord?

Als je een sloep huurt bij onze sloepverhuur in Amsterdam krijg je standaard een aantal dingen mee aan boord. Wij zorgen ervoor dat er in ieder geval comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart van de grachten aanwezig zijn. Het is ook mogelijk om zwemvesten voor kinderen mee te krijgen.

Wat moet je zelf meenemen?

Wij vragen jou om in ieder geval een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en €150 borg. Je kunt de borg contant of met creditcard betalen. Dit wordt achteraf verrekend bij schade of misdragingen. Daarnaast mag je natuurlijk ook je eigen eten en drinken meenemen. Let wel op dat de bestuurder nuchter moet blijven. Vergeet ook niet om zonnebrand mee te nemen als de zon schijnt of juist een extra vest als het wat frisser is!

Altijd zonnige service bij sloepverhuur Amsterdam Canal Motorboats

Wij willen er alles aan doen om jouw dagje Amsterdam perfect te maken. Heb je speciale wensen, wil je bijvoorbeeld iemand verrassen met een lekkere fles champagne of wil je graag een leuke speurtocht doen? Dan staan wij klaar om je te helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Privé boot huren in Amsterdam
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Goedkope bootverhuur Amsterdam
Kies uit 2 boten
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam locatie

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

De leukste vaarroutes

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Goedkoop een boot huren in Amsterdam doe je bij Canal Motorboats

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00