Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

De 11e editie van het Amsterdam Light Festival

Tijdens de 11e editie van het Amsterdam light festival word je meegenomen in de wondere wereld van de verbeelding. Het thema Imagine Beyond laat je twee keer nadenken over wat je nou daadwerkelijk ziet. In deze kunst expositie waar licht de leidraad is, wordt jouw kijk op de kunstwerken op de proef gesteld! Wat zie je en waarom zie je dat?

De Amsterdam Light Festival route varen

De 20 lichtkunstwerken zijn gekozen uit honderden inschrijvingen en zijn vanaf het water van dichtbij te bewonderen. De kunstwerken komen in de schemering al tot leven en zijn met al hun effecten adembenemend mooi. In combinatie met de Amsterdamse grachten is dit een unieke ervaring en bezienswaardigheid in Amsterdam. Vanaf 1 december tot en met 22 januari is het Amsterdam light festival geopend voor jong en oud. De lichten gaan om 17.00 aan en zijn te bewonderen tot 23.00 uur. Via de website van het Amsterdam Light Festival is er voor 7,50 euro een digitale routekaart te koop met extra informatie over alle kunstwerken en een route waar je langs kunt varen. Wij adviseren om minimaal 3 uur een boot te huren in Amsterdam.

Boot huren voor Amsterdam Light Festival 2022-2023

Bij Canal Motorboats zijn wij al jaren onder de indruk van dit festival en adviseren wij onze klanten dit festival te bezoeken. Je kunt een boot bij ons huren en de route langs de kunstwerken varen. De elektrisch aangedreven boten zijn bij uitstek geschikt om de kunstwerken van dichtbij te bewonderen. Vanaf 17:00 uur wordt het donker en komen de kunstwerken tot leven.  Geef je verbeelding de vrije loop en kom ontspannen genieten van al het moois wat dit festival te bieden heeft. Huur direct een boot voor het Amsterdam Light Festival of neem contact met ons op.

Tip: Wij raden aan om minimaal 3 uur of langer een boot te huren om de Amsterdam Light Festival route te varen. 

Tip: leuk om met de familie te doen

Het festival is voor jong en oud, dus perfect voor tijdens een familie uitje of een bedrijfsuitje! Vaar langs de lichtjesroute en leer over de kunstwerken terwijl je over de prachtige grachten vaart. Het thema van dit jaar is extra magisch. Ontdek Amsterdam met je familie, vrienden of collega’s en maak er een geweldige avond van.

Bonus tip: haal wat te eten voor tijdens het varen of maak lekkere hapjes vooraf en maak er een gezellig etentje van op de boot.

Waar kan je ons vinden?

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00 uur
Het adres van onze bootverhuur locatie in Amsterdam Centrum is Zandhoek 22, Amsterdam. Dit is op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand.
Bekijk de routebeschrijving

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Je mag zelf varen
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Laagste tarieven
Kies je eigen boot
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 21:00
 • Zondag: 10:00 - 21:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10:00 - 21:00

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00