Canal Motorboats

Nu reserveren

De 12e editie van het Amsterdam Light Festival

Tijdens de 12e editie van het Amsterdam light festival word je meegenomen in de wondere wereld van de verbeelding. Het thema Technologie & AI laat je twee keer nadenken over wat je nou daadwerkelijk ziet. In deze kunst expositie waar licht de leidraad is, wordt jouw kijk op de kunstwerken op de proef gesteld! Wat zie je en waarom zie je dat?

De Amsterdam Light Festival route varen

De 20 lichtkunstwerken zijn gekozen uit honderden inschrijvingen en zijn vanaf het water van dichtbij te bewonderen. De kunstwerken komen in de schemering al tot leven en zijn met al hun effecten adembenemend mooi. In combinatie met de Amsterdamse grachten is dit een unieke ervaring en bezienswaardigheid in Amsterdam. Vanaf 1 november tot en met 21 januari is het Amsterdam light festival geopend voor jong en oud. De lichten gaan om 17.00 aan en zijn te bewonderen tot 23.00 uur. Via de website van het Amsterdam Light Festival is er voor 7,50 euro een digitale routekaart te koop met extra informatie over alle kunstwerken en een route waar je langs kunt varen. Wij adviseren om minimaal 3 uur een boot te huren in Amsterdam.

Boot huren voor Amsterdam Light Festival 2023-2024

Bij Canal Motorboats zijn wij al jaren onder de indruk van dit festival en adviseren wij onze klanten dit festival te bezoeken. Je kunt een boot bij ons huren en de route langs de kunstwerken varen. De elektrisch aangedreven boten zijn bij uitstek geschikt om de kunstwerken van dichtbij te bewonderen. Vanaf 17:00 uur wordt het donker en komen de kunstwerken tot leven.  Geef je verbeelding de vrije loop en kom ontspannen genieten van al het moois wat dit festival te bieden heeft. Huur direct een boot voor het Amsterdam Light Festival of neem contact met ons op.

Tip: Wij raden aan om minimaal 3 uur of langer een boot te huren om de Amsterdam Light Festival route te varen. 

Tip: leuk om met de familie te doen

Het festival is voor jong en oud, dus perfect voor tijdens een familie uitje of een bedrijfsuitje! Vaar langs de lichtjesroute en leer over de kunstwerken terwijl je over de prachtige grachten vaart. Het thema van dit jaar is extra magisch. Ontdek Amsterdam met je familie, vrienden of collega’s en maak er een geweldige avond van.

Bonus tip: haal wat te eten voor tijdens het varen of maak lekkere hapjes vooraf en maak er een gezellig etentje van op de boot.


Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag: 10:00 - 21:00
  • Dinsdag: 10:00 - 21:00
  • Woensdag: 10:00 - 21:00
  • Donderdag: 10:00 - 21:00
  • Vrijdag: 10:00 - 21:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

  • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07