Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

De 11e editie van het Amsterdam Light Festival

Tijdens de 11e editie van het Amsterdam light festival word je meegenomen in de wondere wereld van de verbeelding. Het thema Imagine Beyond laat je twee keer nadenken over wat je nou daadwerkelijk ziet. In deze kunst expositie waar licht de leidraad is, wordt jouw kijk op de kunstwerken op de proef gesteld! Wat zie je en waarom zie je dat?

Lichtjes route varen

De 20 lichtkunstwerken zijn gekozen uit honderden inschrijvingen en zijn vanaf het water van dichtbij te bewonderen. De kunstwerken komen in de schemering al tot leven en zijn met al hun effecten adembenemend mooi. In combinatie met de Amsterdamse grachten is dit een unieke ervaring en bezienswaardigheid in Amsterdam. Vanaf 1 december tot en met 22 januari is het Amsterdam light festival geopend voor jong en oud. De lichten gaan om 17.00 aan en zijn te bewonderen tot 23.00 uur. Via de site van het Amsterdam Light Festival is er voor 7,50 euro een digitale routekaart te koop met extra informatie over alle kunstwerken en een route waar je langs kunt varen.

Boot huren voor Amsterdam Light Festival 2022-2023

Bij Canal Motorboats zijn wij al jaren onder de indruk van dit festival en adviseren wij onze klanten dit festival te bezoeken. Je kunt een boot bij ons huren en de route langs de kunstwerken varen. De elektrisch aangedreven boten zijn bij uitstek geschikt om de kunstwerken van dichtbij te bewonderen. Vanaf 17:00 uur wordt het donker en komen de kunstwerken tot leven.  Geef je verbeelding de vrije loop en kom ontspannen genieten van al het moois wat dit festival te bieden heeft. Huur direct een boot voor het Amsterdam Light Festival op onze website of neem contact met ons op.

Tip: leuk om met de familie te doen

Het festival is voor jong en oud, dus perfect voor tijdens een familie uitje! Vaar langs de lichtjesroute en leer over de kunstwerken terwijl je over de prachtige grachten vaart. Het thema van dit jaar is extra magisch. Ontdek Amsterdam met de familie en maak er een geweldige avond van. Bonus tip: haal wat te eten onderweg of vooraf en maak er een gezellig etentje van op de boot.

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Voordelige bootverhuur
Kies uit 2 boten
Plek voor 1 tot 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Locatie Canal Motorboats

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

De leukste vaarroutes

Vaarroutes

Wij hebben alvast een aantal leuke vaarroutes door de Amsterdamse grachten voor je uitgestippeld.

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Wij zijn het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
 • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Wij hebben 2 verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze tarieven.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00