Canal Motorboats

Leukste bedrijfsuitjes Amsterdam

Ben jij aan de beurt om een personeelsuitje te organiseren? Stop dan met zoeken, want je hebt zojuist het leukste bedrijfsuitje Amsterdam gevonden. Wij staan niet voor niets in de top 15 op Tripadvisor. En dat ook nog eens voor een fijn prijsje, want doordat je niet per persoon betaalt maar per boot, is dit een goedkoop uitje in Amsterdam. Hoe leuk is het om een dagje varen te combineren met een teamactiviteit? Zo heb je dubbel zoveel plezier! Daarnaast zijn onze prijzen inclusief een activiteit, ja je leest het goed. Het kost dus helemaal niks om een activiteit bij te boeken wanneer je een boot in Amsterdam huurt bij ons. Benieuwd welke activiteiten wij aanbieden in combinatie met varen? Bekijk alle opties hieronder, kies een boot en boek direct een leuke teambuilding activiteit in Amsterdam.

Teamuitje 1: Plastic vissen

Wil je niet alleen een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren, maar wil je ook iets bijdragen aan het milieu? Ga dan plastic vissen tijdens het varen door Amsterdam! Dit is een erg leuke activiteit om met een groep te doen. Je gaat de grachten op en krijgt handige schepnetten mee om plastic uit de grachten te vissen. Wie kan het meeste plastic uit de grachten vissen? Het is niet alleen competitief, wat het erg leuk en spannend maakt, maar je bent ook nog eens samen bezig om de wereld net wat mooier te maken. Het ideale teambuilding uitje in Amsterdam! Wil jij plastic vissen met je collega’s, vrienden, team of tijdens een familie uitje? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering of neem contact met ons op voor meer informatie en speciale wensen. Wij zorgen er dan voor dat alles klaar staat voor vertrek. Tip: neem lekkere hapjes en drankjes mee voor onderweg.

“Iedereen werd bloedfanatiek! Alles wat niet in de gracht hoort werd meegenomen. Echt heel leuk om met z’n allen te doen.” – Alex

Teamuitje 2: Speurtocht

Wij bieden leuke speurtochten aan voor het perfecte bedrijfsuitje in Amsterdam. Een geweldige manier om de stad met z’n allen te ontdekken op een interactieve manier. Jullie krijgen verschillende opdrachten mee om uit te voeren en varen tegelijkertijd langs de mooiste plekken in Amsterdam. Een speurtocht op de grachten is perfect voor een teamuitje waarbij jullie niet alleen Amsterdam leren kennen maar ook de uitdaging met elkaar aangaan. Je kunt er ook een competitie van maken. Maak meerdere teams en maak er een wedstrijdje van. Welk team voltooid de opdrachten het snelst? Wil jij een speurtocht doen tijdens het grachten varen? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering of neemt contact met ons op voor meer informatie en speciale wensen.

Meerdere boten gehuurd, zeer vriendelijk te woord gestaan en de boten zijn zeer comfortabel. Erg leuke speurtocht gedaan met het team en zeker voor herhaling vatbaar.– Farred

Bedrijfsuitjes voor kleine en grote groepen

Bedrijfsuitjes in Amsterdam zijn mogelijk voor grote en kleine groepen. Onze boten hebben plek voor maximaal 8 personen. Ben je met een grote groep? Reserveer dan meerdere boten of neem contact met ons op voor speciale verzoeken.

Blauwe boot

 • Plek voor 8 personen
 • Je mag zelf varen
 • Sturen door middel van een stuurwiel
 • Activiteit is gratis bij te boeken
 • Reserveer gemakkelijk online

Wat zeggen onze klanten?

Hoe werkt het?

Ontdek Amsterdam op een unieke manier met Canal Motorboats! Reserveer jouw boot, kies een datum en tijd, kom naar onze verhuur, en vaar door de grachten! Plezier op het water gegarandeerd!

 • Kies een boot, datum en tijd
 • Plaats jouw reservering
 • Kom naar onze bootverhuur
 • Vaar door Amsterdam

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Wij bieden 3 opties aan:
 • Huur een boot en vaar zelf in een elektrische boot, geen vaarbewijs nodig
 • Huur een privé rondvaart boot (De IJdok) met kapitein en plek voor 30 personen, inclusief extra arrangementen zoals catering en activiteiten
 • Koop een kaartje voor een rondvaartboot dat vanaf Amsterdam Centraal start en in 1 uur door Amsterdam Centrum vaart

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 22:00
 • Dinsdag: 10:00 - 22:00
 • Woensdag: 10:00 - 22:00
 • Donderdag: 10:00 - 22:00
 • Vrijdag: 10:00 - 22:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Naast de reguliere prijs voor de boot zijn wij verplicht toeristenbelasting in rekening te brengen à €2,50 per persoon. Dit geldt voor alle bootverhuurders in Amsterdam.

Ja, wij bieden leuke bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, teamuitjes en familie uitjes aan. We kunnen een leuke speurtocht organiseren,  de catering verzorgen of ga bijvoorbeeld plastic vissen tijdens het varen. Huur meerdere kleine boten om zelf te varen of kies voor een privé rondvaartboot met kapitein en plek voor 30 personen.

Ja! Ieder jaar verhuren we tijdens populaire evenementen in Amsterdam, zoals Koningsdag, Amsterdam Gay pride en Amsterdam Light Festival, onze boten. De verhuur start meestal al 4 tot 6 maanden van te voren. Reserveer dus op tijd om zeker te zijn van een boot.

Beschikbare boten

 • Kleine boten waar je zelf mee mag varen
 • Privé rondvaartboten met kapitein en plek voor 30 personen (De IJdok)
 • Tickets voor de grote rondvaartboten

Zelf varen of met kapitein?

Let op: op Koningsdag huur je altijd een boot mét kapitein. Je kunt zowel de kleine boten als de grote rondvaartboot met plek voor 30 personen huren. Op de andere feestdagen/evenementen mag je wel zelf varen.

Eten en drinken

Wat eten en drinken betreft op Koningsdag en Gay Pride: Op de kleine zelf te varen boten mag je jouw eigen eten en drinken meenemen. Op de grote IJdok boten (30 persoons-sloepen), is het alleen toegestaan om zelf eten mee te nemen. Wij regelen het drinken voor jullie.

Je kunt bij ons gratis plastic vissen wanneer je een boot huurt. Je krijgt dan alle benodigdheden mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijden je boottocht. Denk aan schepnetten en vuilniszakken. Niet alleen erg leuk om te doen, maar ook goed voor het milieu! Dit kan bij zowel de zelf te varen boten als de privé rondvaart kosteloos geboekt worden. Belangrijk is wel dat je het van te voren bij ons aangeeft. Dit kan door bij het maken van een reservering in de opmerkingen 'plastic vissen' te zetten.

Je kan uit verschillende locaties in Amsterdam kiezen. Let op: waar je de boot ophaalt, moet je de boot ook weer terugbrengen.
 • Locatie Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Bekijk de routebeschrijving
 • Locatie Westerdoksdijk 705, 1013 BX Amsterdam
 • Locatie Nassaukade 341, 1053LZ Amsterdam

Canal Motorboats is één van de voordeligste bootverhuurders in de hoofdstad. Je huurt al een boot waar je zelf mee mag varen vanaf €100 voor 2 uur. Elk opvolgend uur betaal je €50 per uur. Zo kan je zelf beslissen hoelang je wilt varen. Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

De boten waar je zelf mee kunt varen, zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Minder mag dus ook.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m zo: 10:00 – 22:00

+ 31 (0) 20 422 70 07