Canal Motorboats

Nu reserveren

De 12e editie van het Amsterdam Light Festival

Tijdens de 12e editie van het festival word je meegenomen in de wondere wereld van de verbeelding. Het thema Technologie & AI laat je twee keer nadenken over wat je nou daadwerkelijk ziet. In deze kunst expositie waar licht de leidraad is, wordt jouw kijk op de kunstwerken op de proef gesteld! Wat zie je en waarom zie je dat?

Het festival vindt plaats van donderdag 30 november 2023 t/m zondag 21 januari 2024.

Van zondag t/m dinsdag staan de lichten aan van 17.00 tot 22.00 uur.
Van woensdag t/m zaterdag staan de lichten aan van 17.00 tot 23.00 uur.

De beste Privé Rondvaart met Amsterdam Light Festival

Geniet samen met familie en vrienden van een betoverende avond tijdens het Amsterdam Light Festival, met onze privé rondvaart. Vanaf het water heb je een eersteklas uitzicht op de schitterende lichtkunstwerken, perfect passend bij de donkere dagen. Terwijl je ontspannen rondkijkt, kun je tevens genieten van verfrissende drankjes en een heerlijk bittergarnituur aan boord. De uitgestippelde route brengt je langs vrijwel alle kunstwerken, zowel op het water als langs de kade.

Extra’s voor de ultieme ervaring

Wil jij je vaartocht nog specialer maken? Kies dan voor ons drankpakket en geniet van een selectie verfrissende dranken aan boord. Voor de fijnproevers bieden we een heerlijk bittergarnituur (ook als vega optie!) aan, zodat je kunt genieten van lokale smaken.

Tarieven

Privé vaart 2 uur – vanaf €390,00
Privé vaart 3 uur – vanaf €585,00
Privé vaart 4 uur – vanaf €780,00

De prijs wordt opgebouwd uit verschillende elementen, de standaard prijs voor prive boothuur met schipper. Daarnaast zijn we genoodzaakt toeristenbelasting a €1,50 per persoon en de Amsterdam Light Festival fee van €6,70 toe te passen. U kiest eerst hoe lang u wilt varen en daarna voegt u de verdere elementen toe bij het selecteren van uw groepsgrootte.

Opstaplocaties

Bij Canal Motorboats begrijpen we dat gemak essentieel is. Daarom bieden we diverse opstaplocaties verspreid over de stad , zodat je kunt vertrekken vanaf een locatie die het beste past. Dit zijn onze vaste opstaplocaties. Zit er geen passende voor jou bij? Neem dan contact met ons op!

 • Koepelkerk/Singel
 • Centraal Station
 • Herenmarkt

Boek nu je Amsterdam Light Festival Privé Rondvaart

Ben je nieuwsgierig naar hoe de lichtkunstwerken het thema van het Amsterdam Light Festival tot leven brengen? We staan te popelen om je aan boord van onze boten te verwelkomen en samen met jou volop van het festival te genieten.

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

 • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
 • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07