Canal Motorboats

Nu reserveren

Jij bent de kapitein

Als je een bootje huurt in Amsterdam en zelf vaart, dan ben jij de kapitein. Dat betekent dat jij bepaalt waar je naartoe vaart! Stippel je eigen vaarroute uit en beslis zelf langs welke bezienswaardigheden je wilt varen. Bij Canal Motorboats krijg je een kaart van de grachten mee waar leuke vaarroutes met populairste bezienswaardigheden op staan. Zo weet je zeker dat je niet verdwaald en niks mist.

Bepaal je eigen tempo

Als je zelf gaat varen in Amsterdam, kan je zelf bepalen hoe lang je wilt varen. Je bent tenslotte niet afhankelijke van de kapitein, andere toeristen en hun rooster. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een boot voor minstens 2 uur of langer te huren en zelf te varen bij Canal Motorboats. We hanteren een voordelig uurtarief. Dat betekent dat je zelf mag beslissen hoe lang je wilt varen. Wil je 2 uurtjes zelf varen in Amsterdam? Dat kan! Liever een dagdeel of zelfs de hele dag zelf varen door Amsterdam? Ook dat is mogelijk.

In Amsterdam zelf varen met vrienden en familie

Een bootje huren en zelf varen in Amsterdam met vrienden en familie? Kies voor een privé boot. Dan heb je veel meer privacy dan op een grote rondvaartboot. Je krijgt bij Canal Motorboats een privé boot mee die alleen voor jou en jouw gezelschap is. Er is plek voor 7 personen op de groene boot en plek voor 8 personen op de blauwe boot. Wil je met meer mensen varen? Ook dat is geen probleem, je kunt meerdere boten huren en zelf varen in Amsterdam.

Bootje huren en zelf varen in Amsterdam is een unieke ervaring

Dit spreekt eigenlijk al voor zich, maar hoe gaaf is het om een boot te huren en zelf te varen op de Amsterdamse grachten? Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Wist je bijvoorbeeld dat in Amsterdam meer dan 100 km aan grachten ligt? De grachten komen ook nog eens uit de 17e eeuw en zijn zelfs benoemd tot UNESCO Werelderfgoed! Het is een stukje historisch Amsterdam en erg indrukwekkend om op te varen. Wij, een echt Amsterdams bootverhuur, zijn hier dan ook heel trots op en willen dit graag met jullie delen.

Wil je het zelf proberen?

We kunnen wel tegen je zeggen hoe fantastisch, leuk, uniek en indrukwekkend het is om zelf op de grachten te varen in Amsterdam. Maar je moet het eigenlijk zelf een keer meemaken! Dus waar wacht je nog op? Huur nu snel een bootje en vaar zelf in Amsterdam met vrienden en familie! Goed voorbereid zijn? Bekijk dan alvast de vaarregels van Amsterdam. Zo weet je zeker dat je veilig de grachten op gaat.

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag: 10:00 - 21:00
  • Dinsdag: 10:00 - 21:00
  • Woensdag: 10:00 - 21:00
  • Donderdag: 10:00 - 21:00
  • Vrijdag: 10:00 - 21:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

  • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07