Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

Jij bent de kapitein

Als je een bootje huurt in Amsterdam en zelf vaart, dan ben jij de kapitein. Dat betekent dat jij bepaalt waar je naartoe vaart! Stippel je eigen vaarroute uit en beslis zelf langs welke bezienswaardigheden je wilt varen. Bij Canal Motorboats krijg je altijd een kaart van de grachten mee waar de populairste bezienswaardigheden op staan. Zo weet je zeker dat je niet verdwaald en niks mist.

Bepaal je eigen tempo

Als je zelf gaat varen in Amsterdam, kan je zelf bepalen hoe lang je wilt varen en hoe lang je bij bepaalde bezienswaardigheden wilt blijven. Wil je tussen het varen door aanmeren bij één van de vele leuke terrasjes die overal langs de grachten zitten? Dat kan als je zelf vaart. Met een canal cruise boot is dit niet mogelijk. Je bent tenslotte afhankelijke van de kapitein, de andere toeristen en hun rooster. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een boot voor minstens 1 uur te huren en zelf te varen bij Canal Motorboats. We hanteren namelijk een voordelig uurtarief. Dat betekent dat je zelf mag beslissen hoe lang je wilt varen. 1 uurtje zelf varen in Amsterdam? Dat kan! Liever een dagdeel of zelfs de hele dag? Ook dat is mogelijk.

Zelf varen met vrienden en familie

Een boot huren waarbij je zelf mag varen in Amsterdam met vrienden en familie? Kies voor een privé boot. Dan heb je veel meer privacy dan op een grote rondvaartboot. Je krijgt bij ons een eigen privé boot mee die alleen voor jou en jouw gezelschap is. Wij hebben plek voor 7 personen op onze groene boot en voor 8 personen op onze blauwe boot. Wil je met meer mensen varen? Ook dat is geen probleem. Huur meerdere boten of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Zelf varen in Amsterdam is een unieke ervaring

Dit spreekt eigenlijk al voor zich, maar hoe gaaf is het om zelf te varen op de grachten van Amsterdam? Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Wist je bijvoorbeeld dat in Amsterdam meer dan 100 km aan grachten ligt? De grachten komen ook nog eens uit de 17e eeuw en zijn zelfs benoemd tot UNESCO Werelderfgoed! Het is een stukje historisch Amsterdam en erg indrukwekkend om op te varen. Wij, een echt Amsterdams bootverhuur, zijn hier dan ook heel trots op en willen dit graag met jullie delen.

Wil je het zelf proberen?

We kunnen wel tegen je zeggen hoe fantastisch, leuk, uniek en indrukwekkend het is om zelf op de grachten te varen in Amsterdam. Maar je moet het eigenlijk zelf een keer meemaken! Dus waar wacht je nog op? Huur nu snel een bootje en ga zelf varen in Amsterdam met vrienden en familie! Goed voorbereid zijn? Bekijk dan alvast de vaarregels van Amsterdam. Zo weet je zeker dat je veilig het water op gaat.

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Voordelige bootverhuur
Kies uit 2 boten
Plek voor 1 tot 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Locatie Canal Motorboats

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

De leukste vaarroutes

Vaarroutes

Wij hebben alvast een aantal leuke vaarroutes door de Amsterdamse grachten voor je uitgestippeld.

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Wij zijn het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
 • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Wij hebben 2 verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze tarieven.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00