Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

Jij bent de kapitein

Als je een bootje huurt in Amsterdam en zelf vaart, dan ben jij de kapitein. Dat betekent dat jij bepaalt waar je naartoe vaart! Stippel je eigen vaarroute uit en beslis zelf langs welke bezienswaardigheden je wilt varen. Bij Canal Motorboats krijg je een kaart van de grachten mee waar leuke vaarroutes met populairste bezienswaardigheden op staan. Zo weet je zeker dat je niet verdwaald en niks mist.

Bepaal je eigen tempo

Als je zelf gaat varen in Amsterdam, kan je zelf bepalen hoe lang je wilt varen. Je bent tenslotte niet afhankelijke van de kapitein, andere toeristen en hun rooster. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een boot voor minstens 2 uur of langer te huren en zelf te varen bij Canal Motorboats. We hanteren een voordelig uurtarief. Dat betekent dat je zelf mag beslissen hoe lang je wilt varen. Wil je 2 uurtjes zelf varen in Amsterdam? Dat kan! Liever een dagdeel of zelfs de hele dag zelf varen door Amsterdam? Ook dat is mogelijk.

In Amsterdam zelf varen met vrienden en familie

Een bootje huren en zelf varen in Amsterdam met vrienden en familie? Kies voor een privé boot. Dan heb je veel meer privacy dan op een grote rondvaartboot. Je krijgt bij Canal Motorboats een privé boot mee die alleen voor jou en jouw gezelschap is. Er is plek voor 7 personen op de groene boot en plek voor 8 personen op de blauwe boot. Wil je met meer mensen varen? Ook dat is geen probleem, je kunt meerdere boten huren en zelf varen in Amsterdam.

Bootje huren en zelf varen in Amsterdam is een unieke ervaring

Dit spreekt eigenlijk al voor zich, maar hoe gaaf is het om een boot te huren en zelf te varen op de Amsterdamse grachten? Het is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Wist je bijvoorbeeld dat in Amsterdam meer dan 100 km aan grachten ligt? De grachten komen ook nog eens uit de 17e eeuw en zijn zelfs benoemd tot UNESCO Werelderfgoed! Het is een stukje historisch Amsterdam en erg indrukwekkend om op te varen. Wij, een echt Amsterdams bootverhuur, zijn hier dan ook heel trots op en willen dit graag met jullie delen.

Wil je het zelf proberen?

We kunnen wel tegen je zeggen hoe fantastisch, leuk, uniek en indrukwekkend het is om zelf op de grachten te varen in Amsterdam. Maar je moet het eigenlijk zelf een keer meemaken! Dus waar wacht je nog op? Huur nu snel een bootje en vaar zelf in Amsterdam met vrienden en familie! Goed voorbereid zijn? Bekijk dan alvast de vaarregels van Amsterdam. Zo weet je zeker dat je veilig de grachten op gaat.

Waar kan je ons vinden?

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00 uur
Het adres van onze bootverhuur locatie in Amsterdam Centrum is Zandhoek 22, Amsterdam. Dit is op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand.
Bekijk de routebeschrijving

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Je mag zelf varen
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Laagste tarieven
Kies je eigen boot
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 21:00
 • Zondag: 10:00 - 21:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10:00 - 21:00

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00