Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Amsterdam Centrum

Combineer een bootuitje in Amsterdam met leuke activiteiten

Als echte Amsterdammers weten wij als geen anders welke leuke uitjes Amsterdam te bieden heeft. Doordat wij de stad door en door kennen, weten wij ook dat de stad het beste te bewonderen is vanaf het water. Wij raden daarom aan om op een bootuitje in Amsterdam te gaan. Je kunt je bootuitje ook nog eens heel gemakkelijk combineren met andere leuke activiteiten tijdens het varen. Zo maak jij jouw dagje uit naar de hoofdstad compleet en weet je zeker dat je een geweldige dag gaat beleven. Wist je dat een bootuitje ook een voordelig uitje Amsterdam is? Wij vertellen graag wat je allemaal kunt doen tijdens een uitje op de Amsterdamse grachten.

Speurtocht bootuitje Amsterdam

Wist je dat je tijdens een bootuitje in Amsterdam een ontzettend leuke speurtocht kunt doen? Wij organiseren speurtochten voor jong en oud. Zo is het grachten varen door Amsterdam nóg leuker. Dit is een ideaal bootuitje in Amsterdam met vrienden, tijdens familie uitjes, teamuitjes en noem maar op. Een speurtocht in Amsterdam is erg leuk om te doen. Je krijgt een privé boot mee en mag de boot zelf besturen. Wij zorgen ervoor dat alle spullen voor de speurtocht aanwezig zijn aan boord.  Wij horen alleen maar positieve verhalen over de speurtochten en dat is niet voor niets. We willen er graag voor zorgen dat jouw bootuitje in Amsterdam er eentje is om nooit te vergeten. Ben je benieuwd naar onze speurtochten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Plastic vissen bootuitje Amsterdam

Wil je een leuk uitje combineren met varen door de stad? Kies dan voor plastic vissen! Je kunt kosteloos plastic vissen boeken als bootuitje wanneer je een boot huurt in Amsterdam bij Canal Motorboats. Je krijgt handige schepnetten mee en de taak is om zoveel mogelijk plastic uit de grachten te vissen. Wie kan het meeste afval verzamelen? Dit is niet alleen een duurzaam bootuitje in Amsterdam, maar ook nog eens erg leuk om te doen voor jong en oud!

Picknick boot uitje Amsterdam

Heb je al eens op een boot gepicknickt? Het is zeker weten een aanrader! Geniet van alles om je heen tijdens het varen terwijl je samen met vrienden, familie, de kids of je date heerlijk gaat picknicken tijdens een bootuitje Amsterdam.  Maak thuis heerlijke hapjes en drankjes klaar en neem dit mee aan boord. Je kunt natuurlijk ook tijdens het varen eten afhalen bij één van de heerlijke restaurants op de grachten. Is het lekker weer? Meer dan aan bij één van de prachtige parken in Amsterdam. De stad heeft ontzettend veel leuke parken waar je heerlijk kunt picknicken. Let wel op dat je de boot niet alleen achter mag laten en dus zicht hebt op de boot. Dit is op eigen risico. Neem een kleedje mee en stippel je vaarroute uit naar één van deze leuke parken in Amsterdam.

Waar kan je ons vinden?

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00 uur
Het adres van onze bootverhuur locatie in Amsterdam Centrum is Zandhoek 22, Amsterdam. Dit is op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook zijn er voldoende (betaalde) parkeerplekken in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand.
Bekijk de routebeschrijving

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Je mag zelf varen
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Laagste tarieven
Kies je eigen boot
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 21:00
 • Zondag: 10:00 - 21:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 10:00 - 21:00

Amsterdam Centrum

Amsterdam centrum
Wij zijn vandaag geopend
10:00 - 21:00