Canal Motorboats

Nu reserveren

Combineer een bootuitje in Amsterdam met leuke activiteiten

Als echte Amsterdammers weten wij als geen anders welke leuke uitjes Amsterdam te bieden heeft. Doordat wij de stad door en door kennen, weten wij ook dat de stad het beste te bewonderen is vanaf het water. Wij raden daarom aan om op een bootuitje in Amsterdam te gaan. Je kunt je bootuitje ook nog eens heel gemakkelijk combineren met andere leuke activiteiten tijdens het varen. Zo maak jij jouw dagje uit naar de hoofdstad compleet en weet je zeker dat je een geweldige dag gaat beleven. Wist je dat een bootuitje ook een voordelig uitje Amsterdam is? Wij vertellen graag wat je allemaal kunt doen tijdens een uitje op de Amsterdamse grachten.

Speurtocht bootuitje Amsterdam

Wist je dat je tijdens een bootuitje in Amsterdam een ontzettend leuke speurtocht kunt doen? Wij organiseren speurtochten voor jong en oud. Zo is het grachten varen door Amsterdam nóg leuker. Dit is een ideaal bootuitje in Amsterdam met vrienden, tijdens familie uitjes, teamuitjes en noem maar op. Een speurtocht in Amsterdam is erg leuk om te doen. Je krijgt een privé boot mee en mag de boot zelf besturen. Wij zorgen ervoor dat alle spullen voor de speurtocht aanwezig zijn aan boord.  Wij horen alleen maar positieve verhalen over de speurtochten en dat is niet voor niets. We willen er graag voor zorgen dat jouw bootuitje in Amsterdam er eentje is om nooit te vergeten. Ben je benieuwd naar onze speurtochten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Plastic vissen bootuitje Amsterdam

Wil je een leuk uitje combineren met varen door de stad? Kies dan voor plastic vissen! Je kunt kosteloos plastic vissen boeken als bootuitje wanneer je een boot huurt in Amsterdam bij Canal Motorboats. Je krijgt handige schepnetten mee en de taak is om zoveel mogelijk plastic uit de grachten te vissen. Wie kan het meeste afval verzamelen? Dit is niet alleen een duurzaam bootuitje in Amsterdam, maar ook nog eens erg leuk om te doen voor jong en oud!

Picknick boot uitje Amsterdam

Heb je al eens op een boot gepicknickt? Het is zeker weten een aanrader! Geniet van alles om je heen tijdens het varen terwijl je samen met vrienden, familie, de kids of je date heerlijk gaat picknicken tijdens een bootuitje Amsterdam.  Maak thuis heerlijke hapjes en drankjes klaar en neem dit mee aan boord. Je kunt natuurlijk ook tijdens het varen eten afhalen bij één van de heerlijke restaurants op de grachten. Is het lekker weer? Meer dan aan bij één van de prachtige parken in Amsterdam. De stad heeft ontzettend veel leuke parken waar je heerlijk kunt picknicken. Let wel op dat je de boot niet alleen achter mag laten en dus zicht hebt op de boot. Dit is op eigen risico. Neem een kleedje mee en stippel je vaarroute uit naar één van deze leuke parken in Amsterdam.

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag: 10:00 - 21:00
  • Dinsdag: 10:00 - 21:00
  • Woensdag: 10:00 - 21:00
  • Donderdag: 10:00 - 21:00
  • Vrijdag: 10:00 - 21:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

  • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07