Canal Motorboats

Nu reserveren

Boottocht Amsterdam korting

We hebben nu tijdelijk een Super Deal! Je ontvangt €20 korting als je doordeweeks 2 uur een boottocht Amsterdam boekt. De korting wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Grijp nu snel je kans en reserveer gemakkelijk een boot online.

Let op: De korting is alleen geldig van maandag tot en met vrijdag voor maximaal 2 uur varen

De voordelen van een boottocht in Amsterdam met Canal Motorboats

Naast dat Canal Motorboats jarenlange ervaring heeft in het organiseren van leuke boottochten in Amsterdam, zijn er nog heel veel andere voordelen als je bij ons een bootje huurt.

 • Boottocht Amsterdam Centrum
 • Voordelige boottocht tarieven
 • Je mag zelf varen
 • Geen vaarbewijs nodig
 • Privé boot voor jou en jouw gezelschap
 • Plek voor maximaal 8 personen
 • Gratis zwemvesten voor kinderen beschikbaar
 • Incl. comfortabele kussens, dekens en een routekaart
 • Wij bieden leuke uitjes aan zoals plastic vissen en een speurtocht
 • Leuke bedrijfsuitjes mogelijk
 • Heb je speciale wensen? Wij regelen het!

Boottocht Amsterdam centrum

Op zoek naar een boottocht in Amsterdam centrum? Canal Motorboats is the place to be! Wij hebben namelijk een geweldige locatie in het Westerdok. Je kunt bij ons binnen enkele minuten op de bekendste grachten varen zoals de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. We zitten op loopafstand van Amsterdam Centraal en zijn goed te bereiken met de auto, ov of fiets. Een betere locatie voor een boottocht door Amsterdam is er niet!

Blauwe boot

 • Elektrische boot
 • Te besturen door middel van een stuurwiel
 • Plek voor maximaal 8 personen
 • Handige opbergvakken voor je spullen

Goedkope boottocht in Amsterdam

Een boottocht over de Amsterdamse grachten hoeft niet duur te zijn. Bij Canal Motorboats boek je goedkoop een boottocht in Amsterdam. Jij bent de kapitein, dat betekent dat je de boot zelf mag besturen. Hierdoor zijn onze prijzen zeer voordelig. Je betaalt een voordelig starttarief voor een boottocht van 2 uur door Amsterdam. Hierna volgt een laag uurtarief. Doordat wij losse uurtarieven hanteren, kun jij zelf beslissen hoe lang jij wilt varen. Een uurtje, middag of de hele dag, jij beslist het zelf! Bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Blauwe boot

 • Eerste 2 uur: €100 
 • Elk opvolgend uur: €50 per uur

Super Deal: Tijdelijk €80 ipv €100 voor 2 uur varen van maandag tot en met vrijdag.

Privé boottocht Amsterdam

Wil jij een privé boottocht Amsterdam boeken waarbij je zelf de boot mag besturen zonder vaarbewijs? Dat kan bij Canal Motorboats! Je krijgt een privé boot mee, die alleen voor jou en jouw gezelschap is. Jij bent de kapitein. Geen zorgen, het is niet lastig om de boot te besturen. Wij leggen alles uit voor vertrek. Goed voorbereid zijn? Je kunt alvast de vaarregels doornemen en een leuke vaarroute bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een route langs de 5 mooiste gebouwen van Amsterdam, langs de 5 mooiste plekjes in Amsterdam of vaar bijvoorbeeld langs 5 historische plekken in Amsterdam.

Boottochtje Amsterdam met activiteit

Wij bieden de leukste gratis boottochtjes in Amsterdam met activiteit aan, zoals een speurtocht of plastic vissen. Je krijgt alle instrumenten mee aan boord die je hiervoor nodig hebt. Zet het in de opmerkingen als je hier gebruik van wil maken. De activiteiten zijn gratis als je een boottocht in Amsterdam bij ons boekt. Heb je andere speciale wensen? Wil je iemand verrassen met een romantische date bijvoorbeeld of ben je aan de beurt om een bedrijfsuitje te plannen? Wij helpen hier graag aan mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of reserveer meerdere sloepen.

Wat krijg ik mee tijdens een boottocht Amsterdam?

Wij zorgen ervoor dat er in ieder geval een aantal dingen aanwezig zijn tijdens je boottocht Amsterdam. Naast een handige kaart van de grachten krijg je ook zachte kussens en een comfy deken mee aan boord. Zo weet je zeker dat het een goed verzorgd boottochtje in Amsterdam wordt! Het is ook mogelijk om zwemvesten voor kinderen mee te krijgen.

Wat moet ik zelf meenemen tijdens de boottocht door Amsterdam?

Natuurlijk mag je jouw eigen eten en drinken meenemen. Lees alvast een aantal tips voor lekkere hapjes en drankjes voor tijdens het varen. Dat maakt je boottocht nóg gezelliger. Heb je bijvoorbeeld al eens gepicknickt op een boot? Wij raden dit zeker aan! Alcohol is toegestaan, maar let wel op dat de bestuurder van de boot nuchter moet blijven. Spreek dus af wie de Bob is. Is het wat frisser buiten? Neem dan een extra jas mee of juist een pet en zonnebrand als de zon schijnt.

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
 • Maandag: 10:00 - 21:00
 • Dinsdag: 10:00 - 21:00
 • Woensdag: 10:00 - 21:00
 • Donderdag: 10:00 - 21:00
 • Vrijdag: 10:00 - 21:00
 • Zaterdag: 10:00 - 22:00
 • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

 • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
 • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07