Canal Motorboats

Nu reserveren

Een leuk dagje uit in de Randstad is altijd een goed idee! De Randstad heeft het allemaal. Cultuur, shoppen en spelen. Binnen en buiten. In dit blog besteden we aandacht aan een perfect dagje Randstad, met kinderen. Omdat een dagje in de Randstad misschien wat breed is, focussen wij hier op een dagje uit in de steden Utrecht en Amsterdam. Met onderstaande tips kun je wel een week vullen. Kies jouw favorieten uit en stel je eigen dagje in de Randstad met de kids samen.

Leerzaam dagje uit in de Randstad

Het aanbod musea in Amsterdam is erg breed. Er zijn veel musea die ook voor kinderen erg leuk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het NEMO Science Museum, waar wetenschap en technologie op een leuke (en begrijpelijke) manier worden gebracht. Maar ook het Scheepvaartmuseum is een echte aanrader. Helemaal als je het combineert met een dagje varen in Amsterdam.

Utrecht heeft ook een uiteenlopend museum aanbod welke ook voor de allerkleinsten een echte beleving zijn. Lekker interactief bezig zijn met de leukste onderwerpen. Van muziek tot Nijntje en treinen en alles wat daarbij komt kijken. De meeste musea zijn de ideale bestemming voor een slecht weer dagje uit.

Dagje varen in Amsterdam

Varen is ontspannend. Ook in een drukke stad als Amsterdam. Op het water kom je weer even helemaal tot rust. Helemaal als je zelf achter het roer zit. Maar ook wij weten dat kinderen niet altijd even lang stil kunnen zitten. Daarom hebben we drie leuke boot uitjes in Amsterdam opgesteld. Zodat de kinderen lekker actief blijven tijdens het varen. Wat denk je bijvoorbeeld van een speurtocht vanuit de boot? Vaar zelf door de grachten van Amsterdam terwijl je de speurtocht probeert te volgen. Zo vaar je sowieso een mooie route door Amsterdam! Zijn jullie echte vissers? Kijk dan wie het meeste plastic kan vissen tijdens jullie boottocht door Amsterdam. Zo ben je tegelijkertijd aan het genieten en de stad schoner aan het maken. Dikke win – win! Beide uitjes zijn gratis te bij te boeken als je een boot bij onze sloepverhuur in Amsterdam huurt. Kunnen jullie juist wel goed ontspannen op het water zonder extra activiteiten? Overweeg dan een picknick op het water, dat is pas echt genieten! 

Dagje spelen in de Randstad

Of je het nu combineert met een educatief uitje, varen door de Amsterdamse grachten of juist shoppen tot de auto vol zit. Er moet natuurlijk wel gespeeld worden in de Randstad. En laat je in Amsterdam en Utrecht nou net kunnen spelen tot je erbij neervalt! Al mag eerder stoppen natuurlijk ook altijd. KidZcity is het grootste indoor attractiepark van de Randstad voor kinderen t/m 11 jaar. Met draaiende attracties, botsauto’s, lasergamen en verschillende klim- en klauter toestellen. Hier worden zelfs ouders soms weer even kind! Vooral papa’s gaan vaak helemaal op in het potje lasergamen, al zwemmen er ook genoeg vissen van moeders in ViZcity. 

Wat zeggen onze klanten?

Waar kan je ons vinden?

Heb je een vraag?

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Onze sloepverhuur is elke dag, het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag: 10:00 - 21:00
  • Dinsdag: 10:00 - 21:00
  • Woensdag: 10:00 - 21:00
  • Donderdag: 10:00 - 21:00
  • Vrijdag: 10:00 - 21:00
  • Zaterdag: 10:00 - 22:00
  • Zondag: 10:00 - 22:00

Wij hebben twee verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze bootverhuur tarieven voor meer informatie.

Onze groene boten zijn geschikt voor maximaal 7 personen en onze blauwe boten zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Met meer personen varen? Reserveer dan meerdere boten.

Alle leeftijden zijn welkom bij Canal Motorboats. Je moet wel minimaal 18 jaar oud zijn om de boot te besturen. Bekijk de algemene voorwaarden voor alle voorwaarden die bij ons gelden.

Je kunt bij ons al een boot huren in Amsterdam voor 2 uur of langer. Voor ieder uur langer varen met de groene boot, betaal je een laag uurtarief. Zo kan je zelf bepalen hoe lang jij wilt varen.

We hopen dat dat natuurlijk niet gebeurt, maar mocht het gebeuren, dan kost het €30, – per kwartier te laat ingeleverd. Denk je dat je te laat gaat komen? Bel ons in dat geval direct.

Je kunt ons op dat moment bellen om te vragen of dit mogelijk is in verband met andere reserveringen. Als je zonder toestemming de boot te laat terugbrengt brengen wij €30 per kwartier te laat in rekening.

  • Tot 48 uur voor aanvang van de reservering? Dan kun je kosteloos verplaatsen. Helemaal annuleren? Dan krijg je 50% van het betaalde bedrag terug. 
  • Binnen 48 uur voor aanvang van de reservering? Annuleren of verplaatsen is dan niet meer mogelijk. Je bent dan het volledige bedrag verschuldigd.

Bij weersomstandigheden waarbij het niet veilig is om te varen, kan alleen Canal Motorboats beslissen om te reservering te verplaatsen. De reservering wordt dan kosteloos verzet naar een voor huurder later te bepalen datum (binnen een jaar na geboekte datum). Wij nemen dan uiteraard contact met je op. 

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.
Lees de meest gestelde vragen

Neem contact op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Contact met de leukste bootverhuur van Amsterdam

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 21:00

Za t/m zo: 10:00 – 22:00

Ontdek de stad vanaf het water met Canal Motorboats

Kies je eigen privé boot
Geen vaarbewijs nodig
Incl. kussens, dekens en routes
Laagste tarieven
In het centrum van Amsterdam
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Plek voor 7 of 8 personen
Alle boten zijn elektrische sloepen
+ 31 (0) 20 422 70 07