Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
 • Laagste prijs
 • Zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 boten
 • Midden in het centrum

Sloep varen in Amsterdam met Canal Motorboats

Naast dat Canal Motorboats al meer dan 26 jaar ervaring heeft in het verhuren van sloepen, zijn er nog heel veel andere voordelen als je met ons wilt sloep varen door de grachten van Amsterdam.

 • Direct in het centrum van Amsterdam sloep varen
 • Je mag zelf varen zonder vaarbewijs
 • Kies uit 2 verschillende sloepen
 • Goedkoop sloep varen Amsterdam
 • Privé sloep varen Amsterdam
 • Bepaal zelf hoe lang jij wilt sloep varen op de grachten
 • Gratis zwemvesten voor kinderen
 • Incl. comfortabele kussens, dekens, vaarkaart en zwemvesten voor kinderen
 • Wij bieden de leukste uitjes aan tijdens het sloep varen
 • Speciale wensen? Wij regelen het!

Sloep varen Amsterdam Centrum

Wij hebben een unieke locatie, namelijk in het centrum van Amsterdam bij het Westerdok. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met het ov, auto, fiets of zelfs lopend vanaf Amsterdam Centraal. Je vaart bij ons binnen enkele minuten de prachtige Amsterdamse grachten op. Waar wacht je nog op? De sloepen staan klaar om gevaren te worden! Huur een sloep en ga lekker een dagje of een paar uurtjes in Amsterdam sloep varen.

Kies uit 2 sloepen om mee te varen door Amsterdam

Wij hebben 2 sloepen waar je uit kunt kiezen om mee te varen door Amsterdam: de groene sloep en de blauwe sloep. Beide sloepen hebben een verschillende prijs en indeling.

Met de groene sloep varen in Amsterdam

De groene sloep is een elektrische motorboot. Je kunt de sloep zelf varen door middel van een helmstok. De sloep beschikt over 4 bankjes die achter elkaar staan. Hier passen in totaal 7 personen op. Je kunt met de groene sloep in Amsterdam varen voor minstens 1 uur of langer van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag geldt een minimale vaarduur van 2 uur.

Met de blauwe sloep varen in Amsterdam

De blauwe sloep is iets ruimer dan de groene sloep. Er passen namelijk 8 personen op de blauwe sloep. Je kunt de sloep zelf varen door middel van een stuurwiel in plaats van een helmstok. De blauwe sloep heeft bankjes aan de zijkanten, in tegenstelling tot de groene boot waar de bankjes achter elkaar staan. Je kunt met de blauwe sloep varen in Amsterdam voor minstens 2 uur of langer.

In Amsterdam sloep varen zonder vaarbewijs

Je mag bij Canal Motorboats zelf sloep varen in Amsterdam zonder vaarbewijs! Je krijgt een eigen privé sloep mee waar je samen met vrienden en familie een geweldige dag op het water gaat beleven. Wij leggen voor vertrek alle regels uit zodat je veilig door de grachten van Amsterdam vaart. Jij bent de kapitein en bepaalt zelf hoe lang je wilt varen en waar je naartoe vaart. Stippel een vaarroute uit en ontdek de mooiste plekjes in Amsterdam.

Hoeveel kost sloep varen Amsterdam?

Er zijn veel sloepverhuurders in Amsterdam met verschillende prijzen. Wil je goedkoop met een sloepje varen in Amsterdam? Dan moet je bij Canal Motorboats zijn. Wij hebben een uniek prijzensysteem waarbij je per uur betaalt. Ons uurtarief is laag vergeleken met andere sloepverhuurders. Jij kunt bij ons ook zelf bepalen hoe lang je wilt varen.

Goedkoop sloep varen Amsterdam

Wij hebben momenteel een Super Deal! Je krijgt tijdelijk €20 korting op 2 uur sloep varen in Amsterdam van maandag tot en met vrijdag. De korting wordt automatisch toegevoegd bij het maken van een reservering en is geldig voor beide boten. Zo is sloep varen door de grachten van Amsterdam niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens heel voordelig! Bekijk onze tarieven.

Leuke uitjes tijdens het varen

Wij bieden leuke uitjes aan voor tijdens het sloep varen door Amsterdam. Denk aan een leuke speurtocht of ga plastic vissen! Wij zorgen ervoor dat alle instrumenten aanwezig zijn op de boot. Wil je hier gebruik van maken? Zet dit dan in de opmerkingen bij het maken van een reservering.

Wat krijg ik mee aan boord?

Je krijgt een aantal dingen mee aan boord als je gaat sloep varen in Amsterdam. We zorgen ervoor dat er in ieder geval comfortabele kussens, dekens en een vaarkaart van Amsterdam aanwezig zijn op de sloep. Je kunt ook gratis zwemvesten voor kinderen onder de 12 jaar meekrijgen.

Wat moet ik zelf meenemen?

Je mag zelf beslissen wat je meeneemt aan boord. Denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Let wel op dat degene die de sloep vaart nuchter moet blijven.

Neem in ieder geval het volgende mee:

 • Een geldig ID
 • Borg van €150 contant of creditcard
Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Bootje huren in Amsterdam bij Canal Motorboats

Privé boot huren in Amsterdam
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en vaarkaart
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Goedkope bootverhuur Amsterdam
Kies uit 2 boten
Plek voor 7 of 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Bootverhuur Amsterdam locatie

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Vaarroutes Amsterdam

De leukste vaarroutes

 • Kies uit een vaarroute van 2 uur of 3 uur
 • Je komt langs meerdere bezienswaardigheden
 • Combineer de routes met leuke activiteiten
 • Je vaart langs de bekendste grachten van Amsterdam
 • Maak je eigen vaarroute
 • Je krijgt een handige kaart mee van de grachten
 • Een langere route varen is ook mogelijk
Bekijk vaarroutes

Goedkoop een boot huren in Amsterdam doe je bij Canal Motorboats

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over varen in Amsterdam. Lees alle veelgestelde vragen

We zijn open! Er gelden geen extra regels.

Ja, de zwemvesten liggen gratis voor je klaar.

Je kunt uiteraard zelf bepalen wat je meeneemt, denk bijvoorbeeld aan lekkere hapjes en drankjes. Voor de zonnige dagen zijn een zonnebril en zonnebrandcrème prettig. Ook kan het op het water snel afkoelen. Neem dus voor de zekerheid een jas, warme trui of vest mee. Zorg er in ieder geval voor dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt en €150 borg.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00