Navigatie

Klantenservice


Nu reserveren + 31 (0) 20 422 70 07
  • Laagste prijs
  • Zelf varen zonder vaarbewijs
  • Kies uit 2 boten
  • Amsterdam Centrum

Goedkope uitjes in Amsterdam

Er is ontzettend veel te doen in Amsterdam, maar de prijzen kunnen soms aardig oplopen. Gelukkig zijn niet alle uitjes in Amsterdam duur. Een bootje huren en over de grachten varen is niet alleen een goedkoop uitje Amsterdam, maar ook één van de leukste uitjes.

Bij Canal Motorboats vinden wij het vooral belangrijk om onze passie voor varen met jullie te delen. Er zijn veel verschillende bootverhuurders in de stad, maar Canal Motorboats is één van de goedkoopste bootverhuurders in Amsterdam. Het is niet alleen voordelig, maar ook nog eens erg leuk om te doen. Uren plezier gegarandeerd én je ontdekt de beste plekken in de stad, op een unieke manier.

Nu tijdelijk een extra goedkoop uitje in Amsterdam

Een boot huren en op de grachten varen is nu extra voordelig met onze Super Deal! Je krijgt €20 korting op 2 uur varen doordeweeks (maandag tot en met vrijdag). De korting is geldig voor zowel de groene boot als de blauwe boot en wordt automatisch toegepast bij het maken van een reservering. Wees er wel snel bij, want de kortingsactie is tijdelijk.

Kies voor grachten varen als uitje

Als je bij Canal Motorboats een boot huurt, krijg je een eigen privé boot die je zelf mag besturen. Hoe tof is dat! Je hebt geen vaarbewijs nodig, maar je moet wel minstens 18 jaar oud zijn om de boot te besturen.

Jij bent de kapitein!

Doordat je een privé boot mee krijgt, hoef je de boot niet te delen met andere mensen of toeristen. De boot is geheel van jou en jouw gezelschap. Jullie bepalen zelf hoe lang jullie willen varen en welke route jullie nemen. Aan boord van de boot zal een vaarkaart van de grachten aanwezig zijn om jullie te helpen navigeren.

Bij Canal Motorboats kun je uit 2 verschillende boten kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Bekijk hieronder de verschillen tussen beide boten.

Groene boot

De groene boot is een elektrische motorboot die je gemakkelijk met een helmstok bestuurt. De boot heeft plek voor 7 personen in totaal en beschikt over 4 horizontale bankjes.

Blauwe boot

De blauwe boot is een iets ruimer model die je gemakkelijk met een stuurwiel bestuurt. De boot heeft plek voor 8 personen in totaal en de bankjes staan naast elkaar aan de zijkant van de boot.

Doe een boot speurtocht tijdens het varen

Wist je dat je tijdens het grachten varen een speurtocht kunt doen? Zo heb je niet één leuk en goedkoop uitje in Amsterdam, maar twee! Bij Canal Motorboats bieden wij ontzettend leuke boot speurtochten aan. Dit is geheel kosteloos bij het huren van een boot Je krijgt een aantal opdrachten mee en het is aan jou en jouw gezelschap om de puzzels op te lossen en de opdrachten uit te voeren. Dit is niet alleen erg leuk voor een goedkoop uitje in Amsterdam met kinderen, maar ook voor volwassenen! Het is een leuke activiteit voor jong en oud en je bent ook nog eens actief bezig. Een leuke tip voor een familie uitje dus! Zet het in de opmerkingen bij het maken van een reservering als je hier gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de speurtocht.

Goedkoop culinair uitje Amsterdam

Het is een unieke ervaring die je ooit eens meegemaakt moet hebben, picknicken op een boot. En al helemaal in Amsterdam! De stad kan behoorlijk druk en chaotisch lijken, maar op de grachten is het een compleet andere wereld. Om je heen zie je de drukte op de straten, de volle terrasjes en de druk bezochte winkeltjes. Als je door de stad loopt kan het nogal chaotisch zijn, maar op de grachten is het juist omgekeerd. Je ziet de drukte, maar je voelt het niet want het is nou eenmaal een stuk rustiger op het water.

Picknicken op een boot in Amsterdam is daarom ideaal! Je kunt nog steeds naar alles wat om je heen gebeurt kijken, maar je zit er niet middenin. Het is daarnaast ook nog eens een heel goedkoop uitje Amsterdam. Maak je eigen picknick mand thuis of haal lekkere hapjes bij één van de vele afhaaltentjes langs de grachten. Niet zo’n zin in een picknick? Bekijk dan onze andere smakelijke tips voor de ideale boottocht in Amsterdam.

Daarom kiezen klanten voor Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Dit krijg je bij Canal Motorboats

Privé boot huren
Zelf varen in Amsterdam
Incl. kussens, dekens en routes
Geen vaarbewijs nodig
Gratis zwemvesten voor kinderen
Jij bent de kapitein
Voordelige bootverhuur
Kies uit 2 boten
Plek voor 1 tot 8 personen
In het centrum van Amsterdam

Locatie Canal Motorboats

Bootverhuur Canal Motorboats is te vinden op Zandhoek 22, 1013 KT Amsterdam. Onze boten liggen in het Westerdok, op nog geen 15 minuten lopen van Station Amsterdam Centraal of 5 minuten met bus 48, halte Barendszplein. Ook is er voldoende parkeerplek in de buurt voor als je met de auto of fiets komt. Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand waar je kunt parkeren.

Bekijk de routebeschrijving

Canal Motorboats: De voordeligste bootverhuur van Amsterdam

Heb je een vraag?

Bekijk hier de meest gestelde vragen over Canal Motorboats. Lees de meest gestelde vragen

Onze bootverhuur is te vinden in het Westerdok in Amsterdam. Dit ligt in het verlengde van de Prinsengracht, dichtbij Station Amsterdam Centraal. Ons adres is Zandhoek 22 1013 KT Amsterdam. Je kunt ons goed lopend bereiken of met de bus, fiets of auto. Bekijk de routebeschrijving.

Wij zijn het hele jaar door open. Dit zijn onze openingstijden:
  • Maandag tot en met vrijdag: 11:00 - 19:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00 uur

Wij hebben 2 verschillende boten waar je uit kunt kiezen, de groene boot en de blauwe boot. Beide boten hebben een ander tarief. Bekijk onze tarieven.

Of neem contact met ons op

Niet gevonden wat je zoekt? Wij staan jou graag te woord.

Neem contact met ons op

+ 31 (0) 20 422 70 07
info@canalmotorboats.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 11:00 - 19:00
Zaterdag en zondag: 10:00 - 20:00